Komáromi Jókai Színház

 

Gazdag programmal várja a gyerekeket és szüleiket a Komáromi Jókai Színház június 1-én, szerdán 13.00 órától. Az érdeklődők arról az oldaláról tekinthetik meg ezen a napon a színházat, amelyikről csak nagyon kevesen ismerik. Lesz mesekirakó, kézműves foglalkozás, bábsimogató és titkos küldetés a Vasmacska Stúdiószínpadon. Kulisszajárás vár kicsiket és nagyokat, ahol színházi titkokra is fény derül!

A csoportok a nyitástól számított fél óránként indulnak egészen 16.00 óráig. A színház osztályok jelentkezését is várja. Őket arra kérik, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek be a szervezési osztályon.

 

Süsü, a sárkány   Diótörő rajzpályázat   Süsü, a sárkány

 

A nap megkoronázásaként Süsü, a sárkány című zenés-bábos mesejátékot láthatja a közönség Pille Tamás rendezésében. A híres egyfejű ismét eljön a gyerekek közé! Végül sor kerül a Komáromi Jókai Színház Így láttuk mi című rajzpályázatának kiértékelésére és az ünnepélyes díjátadásra. A kézműves és játékos foglalkozásokat az őrsújfalui ÉS?! Színház drámapedagógia tanárai vezetik.

 

 

Bővebb információ és csoportos jelentkezés a (+421)35-7908113, 035-7908142 telefonszámok valamelyikén, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy személyesen a Komáromi Jókai Színház szervezési osztályán.

  

Fotó: Dömötör Ede