A Békei Alapiskolából kaptuk...

 

Az alábbi kedves leveleket, valamint a rajzos és más képzőművészeti alkotásokat a Békei Alapiskola tanulóitól kaptuk. Ezúttal is köszönjük a leveleket és a többi munkát.

 

Kedves Kabóca!

Nagyon megörültem, amikor a lapodban megjelentek a szlovák mesék. Nagyon szeretem a szlovák órát az iskolában. A tanító nénivel mindig lefordítjuk a mesét a lapban, kérdéseket teszünk fel egymásnak, és meg is tanuljuk a mese tartalmát. De szeretem az angol oldalt, a kifestőket, és azokat a figurákat is mindig megcsinálom, amiket ki kell vágni és össze kell ragasztani. Nagyon vicces szokott lenni a végeredmény. Az angolból is sokat tanulok. Remélem, ezután is sok ilyen izgalmas dolog lesz a Kabócában, mert nagyon szeretem ezt az újságot.

 

Almási Laura, 4. osztály

 

     

 

Kedves Kabóca!

Már régóta olvasom az újságodat. Nagyon szeretem. Jó feladatok vannak benne. A tanító nénivel tanulunk belőle szlovákul. Sok új szót megtanultunk már. Szeretem a rejtvényeket és a verseket is. Szeretünk téged, Kabóca.

 

Csóka Bence, 4. osztály

 

     

 

Kedves Kabóca!

Nagyon szeretem az újságodat. Tetszenek benne a szép színes képek, a kifestők, a kivágók és a játékok. Az iskolában mindig elolvassuk benne a szlovák mesét, sok új szót tanulunk belőle. Az angol lecke is nagyon jó, mert egyedül is meg tudom csinálni. Jókat nevetünk a vicceken is. Sok szeretettel üdvözöl:

 

Pósfay Boglárka, 4. osztály