Sziasztok, lányok! Tudjátok, mi dobja fel igazán a szeptemberi iskolaévkezdést? Egy új frizura! Bemutatom nektek a legjobb frizurákat, amiket bátran viselhettek a suliban, akár még tornaórán is, mert nagyon könnyen rendben tarthatók és észbontóan cukik!

 

Rövid haj

Ha a csini arcodat szeretnéd kiemelni, és nem akarsz túl sokat vacakolni a fésülködéssel, akkor a rövid hajat neked találták ki. A rövid frizurák közül a legmenőbb most a manófrizura, vagyis a pixie vágás, ami kócos, tépett, aszimmetrikusan vágott hajat jelent. Elegánsabb megjelenéshez egy szép hajcsattal ezt a frizurát is igazán lányossá teheted.

 

Félhosszú haj

Az aszimmetrikus bubifrizura nyerő választás, mindenféle hajtípushoz megfelelő, és számtalan módon variálható. Egy hajpánt, kendő, pár színes hajcsat, egy fonás, és máris kész az új variáció. Sosem lehet megunni!

  

  

 

Hosszú haj

Imádod a loboncodat, de sokszor nem tudsz mit kezdeni vele? Fond be! A fonásnak rengeteg módja létezik. Befonhatod a hajad egyetlen fonatba vagy kettőbe, fonhatod a végét vagy csak a fejtetőn – a variációk száma végtelen. Kísérletezz bátran, hogy megtaláld a kedvencedet! Ha a fonatokat karikába rögzíted, olyan tartós frizurád lesz, amilyen a legkimerítőbb tornaórát is kiállja. Próbáld ki!

 

 

 

Hogyan ápold a hajad?

Hajad szépsége az egészségnél kezdődik. A heti egyszeri, legfeljebb kétszeri hajmosás pont megfelelő, többre nincs is szükség. A legjobbat pedig akkor teszed a hajaddal, ha levegőn és nem hajszárítóval szárítod meg. Minél természetesebb, annál jobb!

 

     

 

Kiegészítők

Elaludtad a hajad, vagy csak unod a frizurád? Ne rohanj a fodrászhoz, csak próbálj ki egy-két csatot, pántot, kendőt, sálat vagy bármit, amit a hajadba tudsz tekerni-fonni, és máris lélegzetelállító lesz!