Sziasztok, lányok! Márciusban kiszínesedik a világ, itt az ideje felfrissíteni a ruhatárat! Kezdjétek szelektálással! A régi, kinőtt vagy elkopott ruhákat válogassátok ki, és adjátok tovább, hátha valakinek még örömet okoznak. Ezután következhet a ruhatár felújítása pár divatos holmival. Ha igazán környezettudatosak akartok lenni, ezeket turkálóból szerezzétek be! Lássuk, mi az, amit 2021-ben érdemes begyűjteni!

 

Dzsungel

Idén is hódítanak az állati és növényi minták, minél egzotikusabbak és vadabbak, annál jobb! Tigris, zsiráf, elefánt köszön vissza a ruhákról, táskákról, szőnyegekről és párnákról, de a már régóta kedvenc lámából, farkasból és unikornisból sincs hiány. Akár az állat rajza, akár a bundájának mintázata, bármi jöhet bármekkora mennyiségben, kiegészítve hatalmas levelekkel, gyümölcsökkel, virágokkal vegyesen!

 

     

 

Vagányság

Idén mindenki megvadul, már ami a divatot illeti. Bakancsok, bőrdzsekik, szegecsek és rojtok, farmerek, kertésznadrágok és egyéb vagány holmik kerülnek most a legszelídebb lányok mindennapi ruhatárába is, hiszen ki ne szeretne egy kicsit vadóc lenni néha?

 

Egy kis extra

A különleges kiegészítőket nem a praktikusságukért kedveljük, hanem pontosan azért, mert nem azok. Különlegesek, nem hétköznapiak, ezért van helyük 2021-ben is a ruhatárunkban. Kalapok, hózentrógerek, kendők nélkül lehet szépen vagy divatosan öltözködni, de minek?