Ajánlók
Hagyományok Háza - Módszertani napok 2017

 

Módszertani bemutató napot és kézműves-konferenciát szervez a budapesti Hagyományok Háza és a Hagyományok Háza Hálózat szlovákiai irodája 2017. október 12-én és 13-án a Füleki Városi Művelődési Központban.

Bővebben...
 
A Deák 17 Galériába június 15-től beköszöntött a Nyár!

 

A Deák 17 - Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériába 2015. június 15-től beköszöntött a Nyár! Táborokkal, kiállításokkal és kihelyezett tárlatokkal várja látogatóit nyári nyitvatartási idejében!

Bővebben...
 
Hoppi mesék matiné

 

A Deák 17 Galéria szeretettel vár minden érdeklődőt 2015. június 6-án (szombaton) A hoppik, akikre rábízhatod a gyerekeidet című délelőtti matinéjára.

Bővebben...
 
Nyerj hetijegyet a Gombaszögi Nyári Táborba!

 

Habár még négy hónap van hátra a Gombaszögi Nyári Táborig, egy online játék keretében már hozzá lehet jutni az első hetijegyek egyikéhez, mégpedig ingyen! Ehhez mindössze tíz kérdésre kell válaszolni egy internetes kvízben. Minél több helyes választ ad a kitöltő, annál nagyobb eséllyel lesz ő a nyeremény tulajdonosa.

Bővebben...
 
Nyári tábor az ipolyszalkai tájházban

 

Jártál már olyan múzeumban, ahol a kiállított tárgyakat meg lehetett enni? Én jártam. Méghozzá Ipolyszalkán, a tájházban. Itt a befőtteket lehet megenni a szekrény tetejéről.  Éppen cseresznyeérés és -befőzés idején voltam náluk, amikor a házban az ipolyszalkai gyerekek kézműveskedtek, és ők voltak a befőzők.

Bővebben...
 
Nyári művelődési gyerektáborok

 

A Csemadok Szenci Területi Választmánya 2014. július 11-től 18-ig és augusztus 11-től 18-ig nyári művelődési táborokat szervez a gyerekeknek. Az első tábor Alsóbodokon (Nyitrai járás), a második Ostrý Grúňban (Zsarnócai járás) lesz.

Bővebben...
 
Olvasótábor a tavaszi szünetben

 

A Csemadok Szenci Területi Választmánya felhívja az iskolák és a tisztelt szülők figyelmét, hogy a tavaszi szünetben ismét megszervezi a már hagyományos olvasótáborát.

Bővebben...
 
Nyári művelődési gyerektábor

Nyári művelődési gyerektábor

 

A Csemadok Szenci Területi Választmánya 2013. július 1-től 8-ig és augusztus 17-től 24-ig nyári művelődési tábort tart a gyerekeknek. Az első tábor Ostrý Grúňban (Zsarnócai járás), a második Alsóbodokon (Nyitrai járás), a Vállalkozói Magánszakközépiskola kollégiumának Paulisz-rancsán lesz.

Bővebben...
 
Tegyél 3 jó dolgot!

Országos Kreatív Pályázat; http://www.criminon.hu

 

Előfordult már Veled, hogy sikerült segítened valakinek és ettől valahogy jobban érezted magad? Gondolkodtál már azon, hogyan segíthetnél másoknak, olyanoknak, akik fontosak Neked valamiért? Nos, a Criminon Magyarország Alapítvány és az Első Fecskék Klubja Tegyél 3 jó dolgot! címmel országos kreatív pályázatot hirdetett. A részletekért kattints a fenti a képre vagy a www.criminon.hu honlapra.

 
Nyári művelődési tábor

Nyári művelődési tábor

 

A Csemadok Szenci Területi Választmánya a nyár folyamán két alkalommal nyolc-nyolc napos művelődési tábort szervez a gyerekek részére. Időpont: 2012. augusztus 6-tól 13-ig, illetve 2012. augusztus 22-től 29-ig. Jelentkezési határidő 2012. július 15.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3