Online játék
Balloon pets

A kutya és a macska szeretnének odaférni a kajás dobozaikhoz, de szegények egy-egy lufira vannak felkötözve. Neked kell a lufiágyú segítségével egyrészt kidurrantani a ballonokat, másrészt pedig úgy terelni a pályákon lévő egyéb tárgyakat, hogy azok ne akadályozzák az állatok kajához való hozzáférését. A játék irányításához csak az egér kell, no meg a célzáshoz jó szemmérték. Jó szórakozást!

 

 
Replica

Ez a játék csak hat pályából áll. Ennek ellenére elég nehéz végigjátszani, hiszen időre kell lemásolnod a fenti négyzet formáit az egér segítségével a lenti ábrába. De nem is ez a nagy tudomány, hanem az, hogy a harmadik pályától kezdve már különböző elforgatásokban kell újraalkotni a felső képet. Az idő pedig közben nagyon gyorsan szalad. Neked pedig még gyorsabban kell gondolkodnod, ha a végére akarsz érni. Jó szórakozást!

 

 
Foci VB 2014

2014 kétségtelenül legfontosabb eseménye, legalábbis a fiúk számára, a futball világbajnokság. Nos, ebben a játékban kedvenc csapatodat kiválasztva, az eredeti csoportbeosztásokkal az összes meccset lejátszhatod újra, és ha kellően ügyes vagy, akkor a döntőig vezetheted a csapatodat, hogy ott megnyerd a világbajnoki trófeát. A játék irányításához csak az egérre, no és némi szemmértékre, valamint ügyességre lesz szükséged. Jó szórakozást!

 

 
Truck Mania

Ez egy igazi fiús játék, de azért persze lányok is megpróbálhatják játszani. A nyilak segítségével kell a teherautót irányítani a nem éppen könnyű terepen, vigyázva arra, hogy a rakomány nehogy lepotyogjon. Márcsak a zene miatt is érdemes kipróbálni. Jó szórakozást!

 

 
Pigstacks

Segíts a malacoknak, hogy lejussanak a talajra! Először csak szalmakazlakról kell lekalauzolnod őket, később azonban már egyre bonyolultabb építményekről. Néhányszor segítségedre lesz egy-egy labda vagy más, a malacok tereléséhez használható eszköz, sőt a cocák még trambulinozni is fognak. Ráadásul a játék zenéje is kiváló. Jó szórakozást!

 

 
Karácsonyi színező

Ebben a karácsonyi színezőben az a jó, hogy a rengeteg használható színárnyalatnak köszönhetően szinte végtelen sokféleképpen kifestheted a Mikulást, a szánkóját, a csengőjét, no és Rudolf szarvast. Az egér segítségével tudsz színt választani, aztán a megfelelő részt kiszínezni. Jó szórakozást!

 

 
Warp Shot

Logikus gondolkodást igényel ez a rendkívül szórakoztató és izgalmas játék, melynek során a kis fehér labdát kell kivezetned az egér segítségével a különböző színű kapukon át a kijáratig. Közben nagyon jó zene is szól, így tehát minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz és egy kis agytornához. Jó szórakozást!

 

 
Mario traktoron

Mario ezúttal traktorra száll, a te feladatod pedig az, hogy segíts neki, hogy a lehető legtöbb medált összegyűjtve tudjon végigmenni a pályákon. A nyilak segítségével irányíthatod a játékot, de ne siess, mert a sok-sok gödör igencsak megtréfálhatja az utánfutót. Jó szórakozást!

 

Mario Tractor

 
Frizzle Fraz

Nagyon jó kis mászkálós játék ez. A nyilak segítségével tudsz a pályákon mozogni, közben pedig össze kell szedned a többieket és a kijárathoz szükséges kulcsokat. Útközben azonban elég sok veszély is leselkedik, úgyhogy csak óvatosan! Jó szórakozást!

 

Frizzle Fraz

 
Piggy Wiggy

Éhes disznó makkal álmodik, tartja a mondás. Ebben az izgalmas és sok gondolkodást igénylő játékban pedig éppen az a feladat, hogy segíts a röfiknek, hogy ne maradjanak éhen. Találd ki, hogyan érhetik el és ehetik meg a makkot. A köteleket a legtöbbször össze kell kötnöd, néha azonban el is kell őket tudni vágni. A játékot az egér segítségével irányíthatod. Jó szórakozást!

 

Piggy Wiggy

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3