Online játék
Zselés kerekek

Ez egy nagyon izgalmas játék. A hatalmas zselékerekű teherautóra kell az árut felpakolnod a nehéz terepen és biztonságosan a célba juttatnod. De vigyázz, mert az útközben összeszedett gyümölcsök és pénz nagyon könnyen le tud potyogni a kocsiról. Ha elég ügyes vagy, akkor az autót némi pénz ellenében fejlesztheted is, hogy könnyebb legyen a szállítás. Jó szórakozást!

 

Jelly wheels

 
Buszvezetés Londonban

London hatalmas város. Ennek megfelelően óriási a járműforgalom. Ráadásul idén még olimpiát is rendeznek itt. Ebben a játékban a te feladatod egy londoni busz vezetése. Figyelni kell a forgalomra, fel- és le kell szállítani az utasokat. A játékot a nyilak és a szóköz billentyű segítségével irányíthatod. Jó szórakozást! 

 

London bus

 
Vonatozás

Segíts a kisvonatnak, hogy be tudjon érni az állomásra. Nem könnyű a játék, mert minden pályán valamilyen átkelőt vagy hidat kell építened a megadott elemekből és jó megoldás bizony általában csak egy van. Az elemeket az egér segítségével tudod a helyükre emelni. Jó szórakozást!

 

Mini train

 

 
Nyuszikaland

Úgy kell végigmenni a nyuszival az egyes pályákon, hogy a lehető legtöbb kincset és főként répát összegyűjtöd. De vigyázz, utad során számos veszély is leselkedik Rád és a nyuszira, úgyhogy csak óvatosan. A játék irányítása a bal és jobb nyilakkal történik, ugrani pedig a szóköz billentyű lenyomásásával tud a nyuszi. Jó szórakozást!


Bunny adventure

 

 
Funky forest - Gyűjtögetés

Minden pályán össze kell gyűjtened a termést úgy, hogy közben lehetőleg ne ütközz neki azoknak, akik ebben szeretnének megakadályozni. Ráadásul az útvonalat is igencsak végig kell gondolnod, mert nem mindegy, hogy milyen sorrendben gyűjtöd össze a makkokat. Ha egy szinten mindent összegyűjtöttél, akkor a következő pályára léphetsz. A figurát a nyilak segítségével mozgathatod. Jó szórakozást!


Funky forest

 

 
Shape switcher - A labirintus

Ez egy nagyon szórakoztató, egyben jó logikai érzéket és folyamatos gondolkodást igénylő játék. A feladat az, hogy hogy a labirintus egyes szintjein megtaláld a kijáratot. Ez viszont csak úgy fog menni, hogy a különböző színű és formájú kódokkal védett ajtókat a megfelelő színt és formát felvéve feltöröd. Nagyon fontos, hogy ügyelni kell a sorrendre, hiszen az egyes szintek termeibe való bejutás csak a megfelelő szín vagy forma, esetleg mindkettő felvétele után lehetséges. A kis figura mozgatása a nyilak segítségével történik. Jó szórakozást! 

 

Shape switcher

 
Ringmánia

Ez egy nagyon érdekes és jó logikai érzéket követelő játék. Tulajdonképpen egy Tetris, csak éppen a korongon kell játszani. A nyilak segítségével mozgatva a korongot úgy kell elhelyezni a lepotyogó gyűrűket, hogy lehetőleg minél több egyforma kerüljön egymás mellé. Ha ez megtörténik, akkor az egyszínű gyűrűk eltűnnek. Jó szórakozást!

 

Ringmania

 

 
Jane szállodája

Jane egy fiatal lány, aki megörökölte a nagyszülei szállodáját. Segíts neki vezetni a hotelt, hogy a vendégei elégedettek legyenek, és a lánynak legyen elég pénze a szálloda fejlesztéséhez. Az egér segítségével tudsz Jane-nek a keze alá dolgozni, fogadni a vendégeket, kitakaríttatni a szobájukat, bevinni nekik a kávét, stb. Jó szórakozást!


Jane's Hotel

 

 
Süni verseny

A játék lényege, hogy a nyilak és a szóköz billentyű segítségével minél magasabbra juss Sünivel a létrán. Néha segítséget is fogsz kapni ahhoz, hogy nagyobbat ugorjál, de vigyázz, mert leesni csak egyszer lehet. Jó szórakozást!


Süni verseny

 

 
Pengeélen

Ehhez a játékhoz nagyon jó logikai érzék kell. A feladat tulajdonképpen egyszerű: a piros kockával a nyilak segítségével el kell jutni a piros mezőre. Viszont mindenhová csak egyszer, vagy legfeljebb kétszer léphetsz. Szóval igen jól meg kell tervezni az útvonalat. Nagyon jó játék. Jó szórakozást!

 

Pengeélen

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3