A mi sulink

Ha történt valami érdekes az iskoládban, és szeretnéd, hogy mi is hírt adjunk róla, írd meg nekünk e-mail-ben itt, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen. Ne felejts el képeket, esetleg videót is küldeni, hogy még érdekesebb és színesebb lehessen ez a rovat, hiszen a Te sulidról szól!A népmese napja a Stampayban

 

Nagy izgalommal várták az alsósok a köbölkúti Stampay János Alapiskolában 2021 októberében ezt a napot. Mert nemcsak mesehallgatás volt a programon. Egy napra a gyerekek maguk is mesehősökké válhattak, kedvencük jelmezükbe öltözve élhették bele magukat a csodák világába.

Bővebben...
 
Az én kedvencem

 

2021 januárjában a hosszúra nyúlt téli szünet után is zárva maradtak az iskolák, sajnos. A távtanulásba ugyan már belejöttünk még tavasszal, a délelőttönkénti online foglalkozás ment mindenkinek most is, mint a karikacsapás. De mit kezdtetek a délutánokkal, amikor persze napközi sem volt?

Bővebben...
 
December a köbölkúti Stampayban

 

Járt a Mikulás, szépen feldíszített karácsonyfa is állt 2020. decemberben valószínűleg minden iskolában. Az ajándékosztásról sokfelé fénykép is készült. Egyszóval az ünnepi hangulat nem maradt el most sem a karácsonyt várva.

Bővebben...
 
Évnyitó a jókai iskolában

 

Talán már el is felejtettétek, milyen volt az első nap az iskolában. Hiszen annyi minden történt azóta! Ráadásul 2019. szeptember 2-án sokfelé esett az eső, reggelre elázott az iskolaudvar, vizes lett a fű, és az ünnepélyes megnyitót a tornateremben kellett megtartani. Jókán szerencsére nem esett.

Bővebben...
 
7mérföldes csizmában mesevetélkedő Diósförgepatonyban

 

2019. április 2-án újra összemérték jártasságukat a mesék világában a diósförgepatonyi Móricz Zsigmond Alapiskola tanulói. A 7mérföldes csizmában mesevetélkedő 4. fordulójának területi versenyére a helyi művelődési házban került sor.

Bővebben...
 
A Békei Alapiskolából kaptuk...

 

Az alábbi kedves leveleket, valamint a rajzos és más képzőművészeti alkotásokat a Békei Alapiskola tanulóitól kaptuk. Ezúttal is köszönjük a leveleket és a többi munkát.

Bővebben...
 
Anyanyelvi hónap Nagylégen

 

Hetedik alkalommal rendeztük meg 2018-ban a nagylégi Benyovszky Rudolf Alapiskolában az Anyanyelvi Hónap versenysorozatot. A gyerekek a következő kategóriákban mérték össze tudásukat és tehetségüket: olvasás és szövegértés, helyesírás, mese-, történet- és versírás, fogalmazás, meseillusztráció.

Bővebben...
 
Töknapok a Stampayban, Köbölkúton 2018-ban is

 

Tök jó napok ezek itt a Stampay János Alapiskolában ‒ ahogy hallom, hogy mondjátok. Hát persze! Lehet farigcsálni a jó érett, sárga tököket, lehet turkálni a nyálkás magok közt. Lehet kiállítást rendezni a legjobb alkotásokból, és fel lehet díszíteni velük az iskolát. Ijesztgetni is lehet a lányokat a fogatlan banyákkal meg világító fejű ördögökkel. Sőt!

Bővebben...
 
Móriczos diákok sikere Szegeden

 

2018 májusában a 7mérföldes csizmában heted7 határon át elnevezésű mesevetélkedő magyarországi nagydöntőjén, Szegeden intézményünk, a diósförgepatonyi Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda két csapata képviselte a Felvidéket.

Bővebben...
 
Tavasszal a köbölkúti iskolában

 

A Stampay János Alapiskolában 2018 tavaszán ugyancsak sok jó dolog történt. Végre birtokba vehettük a felújított és többféle szerepet is betöltő sportpályát. Most már lehet röplabdázni, kispályás futballt és streetballt is játszani, meg persze szurkolni a csapatoknak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 7