A mi sulink

Ha történt valami érdekes az iskoládban, és szeretnéd, hogy mi is hírt adjunk róla, írd meg nekünk e-mail-ben itt, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen. Ne felejts el képeket, esetleg videót is küldeni, hogy még érdekesebb és színesebb lehessen ez a rovat, hiszen a Te sulidról szól!Vidám álarcosbál a békei kultúrházban

 

2017 februárjának utolsó vasárnapján Békei Alapiskola az óvodával közösen szervezett a gyerekeknek egy mókás délutánt a helyi kultúrházban, Békén. A gyerekek jelmezbe öltöztek, és az óvónénikkel, tanító nénikkel együtt vidám táncba kezdtek.

Bővebben...
 
Hagyományok ápolása a békei iskolában

 

A Békei Alapiskolában gazdag kulturális programmal készültünk 2016-ban a karácsonyi ünnepi időszakra. A kultúrházban a községi hivatal jótékonysági koncertet szervezett, ahol énekkarok és meghívott vendégek szerepeltek, s az iskolások és óvodások is felléptek.

Bővebben...
 
Mikulás a Marcelházi Iskolában

 

Készültek és már vártak bennünket a marcelházi iskolások. Éppen Mikulás-napot tartottak, nagy volt hát az izgalom a sok program és a Mikulás várása miatt is, amikor náluk jártunk 2016. decemberben.

Bővebben...
 
Százévest ünnepeltek

 

A muzslai gyerekek 2016 októberében iskolájuk kerek századik születésnapját ünnepelték. Száz év nagy idő még egy iskolaépület történetében is. Az Endrődy János Alapiskola patinás épülete azonban kora ellenére ma is korszerű, néhány éve ugyanis teljesen felújították.

Bővebben...
 
Meséltünk

 

2016. szeptember 30-án, Benedek Elek születésnapján a Stampay János Alapiskolában is megünnepeltük a Magyar Mese Napját. Elek apó hatalmas mesekincset hagyott ránk. Rá emlékezve rendeztük meg ezt a napot az iskolánkban.

Bővebben...
 
A legkedvesebb mesehősöm

 

A csallóközcsütörtöki Játékvár játszóház hagyományosan minden évben, így 2016-ban is, rajzpályázatot hirdet. A rendezvénybe évről évre egyre több gyerek bekapcsolódik, és szebbnél szebb rajzokat küldenek. Az ünnepélyes díjátadón a végén mesejátékkal szórakoztatják a résztvevőket.

Bővebben...
 
A kék bolygóról

 

A Pongrácz Lajos Alapiskola Ipolyságon 2016-ban is meghirdette a Kék bolygó versenyt. A gyerekek versekkel, fogalmazásokkal, képzőművészeti alkotásokkal és különféle projektekkel kapcsolódtak be a rendezvénybe. Alább a legjobb munkákból közlünk válogatást.

Bővebben...
 
Anyák napja a Stampayban

 

Édesanyámnak szeretettel címmel két egész estét betöltő műsorral kedveskedtek anyák napjára  az anyukáknak, nagymamáknak és dédmamáknak 2016 májusában Köbölkúton a Stampay János Alapiskola tanulói.

Bővebben...
 
Zöldüljünk együtt!

 

Rendhagyó módon ünnepeltük 2016-ban a Föld napját a vásárúti József Attila Alapiskolában. Tantóink már hetekkel korábban három kategóriában is versenyt hirdettek. A rajzversenybe 26 diák kapcsolódott be. Miről álmodik a Föld? volt a megadott téma.

Bővebben...
 
Rendhagyó irodalomóra a költészet napján

 

Április 11-e jeles nap a számunkra. József Attilára emlékezünk ekkor a költő születésnapján, amit egyben a költészet napjaként is ünnepelünk. 2016-ban a vásárúti József Attila Alapiskolában kicsit eltértünk a megszokott ünneplési módoktól, a gyerekek nem kis örömére. Új hagyományt teremtettünk? Elképzelhető.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 6