A mi sulink

Ha történt valami érdekes az iskoládban, és szeretnéd, hogy mi is hírt adjunk róla, írd meg nekünk e-mail-ben itt, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen. Ne felejts el képeket, esetleg videót is küldeni, hogy még érdekesebb és színesebb lehessen ez a rovat, hiszen a Te sulidról szól!A Széchenyi István Alapiskola Felsőszeliben

Felszőszeli Széchenyi István Alapiskola

 

A Széchenyi István Alapiskolában, Felsőszeliben 2011 ősze tele volt különféle rendezvénnyel. Nagy esemény volt a Széchenyi-napok, amelyet immár hagyományosan minden októberben megrendezünk. Az idei azért is volt kiemelkedő, programjaiban rendkívül gazdag és sokrétű, mert  Széchenyi István születésének 220., iskolánk névfelvételének pedig 10. évfordulója jegyében zajlott.

Bővebben...
 
Karácsonyi kalácsok a Ragyolci Alapiskolában és Óvodában

Ragyolci Alapiskola és Óvoda

 

A mi iskolánk, a Ragyolci Alapiskola és Óvoda 2011-ben ünnepelte épülete elkészülésének 50. évfordulóját. Színes műsorral, méltón emlékeztünk meg erről az eseményről. De nemcsak a múltból, a jelenből is van miről beszámolnunk. Szeretünk sportolni, színházba járni, verset mondani, együtt szórakozni. Lehetőleg mindent megünneplünk, és olyankor mindig nagyon jól érezzük magunkat.

Bővebben...
 
Októberi napok az ekeli Hetényi János Iskolában

Ekeli Hetényi János iskola

 

A mi iskolánkban, az ekeli Hetényi János Iskolában minden évben két alkalommal van papírgyűjtés2011-ben október 4-én és 5-én volt. Rengeteg papírt gyűjtöttünk. Mi, elsősök vagyunk a legkevesebben. Annál nagyobb volt az öröm, hogy mégis a mi osztályunk gyűjtötte a legtöbb papírt, és megnyertük az iskolai versenyt. A fényképen a győztes csapat látható (vagyis mi).

 

Az ekeli Hetényi János Alapiskola első osztályosai

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 6