Híradó
Kezdődnek a beíratások az isibe!

Iskolai beiratkozás

 

Már csak néhány nap, és az ovisok mehetnek az isibe! Remélem, készülnek a meglepik! Nagyon várjátok őket az iskolában! Lesz sok játék, betűfaavatás, kiállítás vagy éppen bábozás, színjátszás és persze rengeteg ajándék. Hadd örüljenek a kicsik! Legyen emlékezetes nekik az a nap, amikor anyu vagy apu beíratta őket az iskolába!

Bővebben...
 
Megérkezett Diótörő a komáromi színházba

Diótörő-jelenet

 

Gyönyörű ajándék volt Mikulás előestéjén a komáromi és a Komárom környéki gyerekeknek a Diótörő. A kétfelvonásos zenés játék bemutatója telt ház előtt zajlott a Jókai Színházban. A lelkes nézősereg duzzadtra tapsolta a tenyerét. Volt is miért!

Bővebben...
 
Már próbálják a Diótörőt

Édes Lili és Kalmár Gergely

 

Örömmel értesítek mindenkit, aki hozzám hasonlóan alig várja már az új bemutatót, hogy 2010. október 25-én megkezdődtek a Diótörő próbái a Komáromi Jókai Színházban. A szereposztás pazar. Diótörő herceg szerepében a budapesti Kalmár Gergely mutatkozik be a komáromi közönségnek. Marikát Édes Lili, illetve Schlar Gréta alakítja, Frici pedig Hégli Bence és Aranyosi Zsolt lesz felváltva. Pompásak a díszletek és a jelmezek, hogy a bábokat már ne is említsem. S az egész előadás alatt árad majd a zene, hát persze!, Csajkovszkij A diótörő mesebalettjének fülbemászó dallamai.

Bővebben...
 
Színházjegyre gyűjtenek papírt a martosi ovisok

Martos

 

A martosi óvodások is szeretnek színházba járni. Nagyon szeretik a Komáromi Jókai Színházban látható mesejátékokat. Ezért elhatározták, az idén is vásárolnak mesecsomagot, hogy megnézhessék a Diótörő és a Ludas Matyi című előadásokat. Ezt a két előadást tartalmazza most a csomag. És hogy elég pénzük legyen a színházra, egyedi ötlettel álltak elő: papírgyűjtést szerveznek, s a befolyt összegből szórakoznak majd Komáromban.

Bővebben...
 
Képeslapok a nyárból

Verstábor

 

Verstábor, vagy amit akartok...

Komáromban, Jókai Mór szülővárosában nem múlhat el nyári vakáció a nagy mesemondó nevét viselő vers- és prózamondó tábor nélkül – már hetedik éve.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 7