Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 40. rész

Géza gólya mostanában nagyon elfoglalt. Egy kiskutyát kapott a születésnapjára, aminek nagyon örült, de bizony egy ilyen négylábúval sok a gond. Géza persze szívesen eteti, sétáltatja és fésüli az új barátját, de legjobban játszani szeret vele. Nézzük hát, hogyan tölti idejét Géza, mióta új barátja megérkezett!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 39. rész

Géza gólya és tanítványai anyák napjára készülnek. Egy virágüzletben nézelődnek és válogatnak a virágok közt. Van itt minden, amire szükség lehet a hamarosan sorra kerülő ünnepségen, barátaink is alig győznek válogatni a sok szépséges csokor között. Nézzünk be hozzájuk, vajon milyen virágot választanak?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 38. rész

A szép tavaszi időben előkerülnek a garázsokból a közlekedési eszközök, a biciklik, a motorbiciklik, valamint a robogók, és sokkal több a gyalogos is. Ma Géza gólya és barátai is úton vannak. Reméljük, jól emlékeznek a közlekedési szabályokra! Lássuk hát, hogy mi történik a barátainkkal a forgalomban!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 37. rész

Géza gólya barátja, Emma kacsa írni és olvasni tanul. Bizony ez nem könnyű feladat, de Géza segít neki a gyakorlásban. A jól végzett munka után pedig jöhet a megérdemelt kikapcsolódás. Délután Emma a tópartra indul horgászni. Kísérjük el mi is és lássuk hogyan telik a napja és hogy megy neki a pecázás! 

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 36. rész

Kezdődik a földrajzóra. Géza gólya és barátai a térképet tanulmányozzák. Ismerni kell az égtájakat, a földrészeket, és még egy csomó mindent. De ami talán a legnehezebb és legérdekesebb, el is kell tudni igazodni a térképen. Nézzünk be hozzájuk, vajon meg tudják oldani ezeket a komoly feladatokat?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 35. rész

Géza gólya bábjátszó csoportot szervez. Barátaival rengeteget szorgoskodnak, bábokat terveznek, szabnak-varrnak, aztán egy téli vasárnapon előadják a Varázsló és a boszorkány című darabot. A mese szerzője nem más, mint maga Géza gólya. Lássuk hát, hogy mi történik a várva-várt előadáson!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 34. rész

Advent első vasárnapján Géza gólya meghívta a barátait teázni. Miközben itták a finom, forró mézes teát és jóízűen majszolták a diós süteményt, Géza a manókról olvasott egy érdekes mesét a barátainak, akik kíváncsian hallgatták őt. Éjjel aztán valami igazán furcsát álmodott. Álmában a manókkal töltötte a karácsonyt.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 33. rész

Géza gólya és barátai az angol szavak szorgalmas és kitartó magolása közben a tündérek csodálatos világában kalandoznak varázslatos erdők, kastélyok és drágakövek között. Gyere te is velük Tündérországba és pillants bele ebbe a fantasztikus csodavilágba, ahol aztán te is sokat tanulhatsz!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 32. rész

Ősszel sok a munka a kertben, be kell takarítani a termést. Géza gólyának a barátai is segítenek, hiszen ilyenkor aztán tényleg van tennivaló. Munka közben almát esznek és diót ropogtatnak, beszélgetnek és persze angolul is tanulnak. Nézzünk hát be hozzájuk a gyümölcsöskertbe, és tanuljunk mi is angolul Gézával és a barátaival!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 31. rész

Szeptember van! Géza gólya angol iskolájában is megkezdődik a tanítás. Géza és tanítványai egy új diákot is üdvözölnek az első órán. Nektek is bemutatkozik Danny, a sárkányfiú, aki Meseországból költözött a mezőre, hogy ezután együtt tanuljon régi ismerrőseinkkel. Nézzünk be hozzájuk az iskolába!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4