Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 35. rész

Géza gólya bábjátszó csoportot szervez. Barátaival rengeteget szorgoskodnak, bábokat terveznek, szabnak-varrnak, aztán egy téli vasárnapon előadják a Varázsló és a boszorkány című darabot. A mese szerzője nem más, mint maga Géza gólya. Lássuk hát, hogy mi történik a várva-várt előadáson!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 34. rész

Advent első vasárnapján Géza gólya meghívta a barátait teázni. Miközben itták a finom, forró mézes teát és jóízűen majszolták a diós süteményt, Géza a manókról olvasott egy érdekes mesét a barátainak, akik kíváncsian hallgatták őt. Éjjel aztán valami igazán furcsát álmodott. Álmában a manókkal töltötte a karácsonyt.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 33. rész

Géza gólya és barátai az angol szavak szorgalmas és kitartó magolása közben a tündérek csodálatos világában kalandoznak varázslatos erdők, kastélyok és drágakövek között. Gyere te is velük Tündérországba és pillants bele ebbe a fantasztikus csodavilágba, ahol aztán te is sokat tanulhatsz!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 32. rész

Ősszel sok a munka a kertben, be kell takarítani a termést. Géza gólyának a barátai is segítenek, hiszen ilyenkor aztán tényleg van tennivaló. Munka közben almát esznek és diót ropogtatnak, beszélgetnek és persze angolul is tanulnak. Nézzünk hát be hozzájuk a gyümölcsöskertbe, és tanuljunk mi is angolul Gézával és a barátaival!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 31. rész

Szeptember van! Géza gólya angol iskolájában is megkezdődik a tanítás. Géza és tanítványai egy új diákot is üdvözölnek az első órán. Nektek is bemutatkozik Danny, a sárkányfiú, aki Meseországból költözött a mezőre, hogy ezután együtt tanuljon régi ismerrőseinkkel. Nézzünk be hozzájuk az iskolába!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 30. rész

Géza gólya izgalmas könyvet olvasott a hajózásról. Nagyon érdekesnek találta a tengerészek életét, a hajók típusait és felszereléseit. Milyen nagyszerű dolog lehet hajóskapitánynak lenni! – ábrándozott Géza a könyv felett. Aztán a hétvégén csónakázni ment a barátaival a tóra. Lássuk, mi történt velük!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 29. rész

Kertészkedni jó! Ezt Géza gólya is tudja, ő is alig várja minden évben a tavaszt, hogy nekiláthasson a kerti munkáknak. Mostanra már a kertje szépen zöldell, hiszen Géza sokat dolgozott benne. Nézzük meg, hogy milyen szerszámai vannak Gézának és milyen növényeket termeszt, tehát hogy mi is nő a kertjében!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 28. rész

Itt a tavasz és hamarosan a húsvét is! Biztos te is nagyon várod már! Fessünk hímes tojást, készüljünk az ünnepre és segítsünk Emmának, mert a macska megint rossz volt és felborította a tojásokkal teli kosarát és a tojások sajnos összetörtek. De együtt talán össze tudjuk őket illeszteni és akkor mindenki örülni fog.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 27. rész

Te melyik állatot szereted a legjobban? Általában kutyát vagy cicát szokás ilyenkor mondani, de azért van, aki különlegesebb állatokat is tart az otthonában. Neked van háziállatod? Nézzünk körül Géza gólya barátainak kedvencei közt! Géza négylábú barátja, Max is köztük van. Gyerünk, keressük meg!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 26. rész

Géza a barátaival bevásárolni megy. Az áruház igazán hatalmas, parkolóházzal, liftekkel, mozgólépcsőkkel. Rengeteg üzlet van, lehet itt ruhát, cipőt, elektronikai cikkeket, játékot, kozmetikumot, de még bútort is vásárolni, így jó ideig eltart, amíg Gézáék végigjárják a boltokat. Gyerünk, kísérjük el őket az áruházba!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4