Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 11. rész

Véget ért a nyár, véget ért a vakáció. Ismét beköszöntött az ősz, kezdődik az új tanév Géza gólya angol iskolájában. Sok új ismeret, érdekesség, barátok és persze játék vár rád is, ha ismét figyelemmel követed Géza gólyának és kis barátainak a kalandjait. Tanulj tehát te is ismét angolul Gézával és barátaival! 

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 12. rész

Becsöngettek, kezdődik a tornaóra. Géza gólya barátai a tornateremben készülődnek, bemelegítenek. Mindenki szeretné megmutatni, mit tud, miben a legjobb. Van aki fociban, van aki a kosárra dobásban jó, egyesek kiváló tornászok, mások pedig remek atléták. Te mit szeretsz legjobban sportolni? 

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 13. rész

Egy hűvös őszi napon Géza gólya és barátai a medve barlangjában találkoztak. Mindenki elhozta a kedvenc mesekönyvét, és míg a maci hársfateáját szürcsölgették, mindegyikből felolvastak egy izgalmas részletet. Neked melyik a kedvenc meséd, te melyik mesekönyvből olvasnál fel a barátaidnak?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 14. rész

Géza gólya és barátai már nagyon várják a karácsonyt. A fenyőfára az idén Mikulás faluját készítik el mézeskalácsból. Lesz rajta minden, amit csak el tudsz képzelni! Rénszarvas dísz, csizma, szánkó, csengő, no és persze rengeteg cukorka és gyertya. A fa alá pedig bőségesen kerül ajándék is. Te mivel díszíted fel a karácsonyfádat?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 15. rész

Géza gólya és barátai nagy izgalomban vannak. Délután színházba mennek. Géza már előkészítette a legszebb nagykendőjét. Linda medve egy csodás piros pulcsi mellett döntött a színházlátogatáshoz és a többiek is rendesen kiöltöztek. Vajon milyen darabot néznek meg? Tartsunk velük!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 16. rész

Géza gólya házat vásárolt. Az épület egy tágas telken áll. Könnyű felismerni, szép zöld kerítés veszi körül az udvart, ahol nő a gyep, a ház előtt pedig virágágyás is van. A barátai meglátogatták Gézát az új otthonában, hiszen ők is nagyon kíváncsiak voltak, hova is költözött Géza gólya. Nézzünk tehát körül mi is!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 17. rész

Géza gólya házat vásárolt, és már be is költözött az új otthonába. Te is megnézheted a hálószobáját, a nappaliját, benne a kanapéval, a könyvespolccal és a rengeteg könyvvel. De Géza nem tudja, hová tegye a hintaszéket. Nézz körül Géza házában Te is, és segíts neki a berendezésében!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 18. rész

Itt a tavasz és a tavaszi nagytakarítás ideje. Géza gólya házára bizony ráfér egy alapos nagytakarítás. Rengeteg a munka, mindent alaposan át kell tisztítani, porszívózni, port törölni, felmosni is kell és nem fog ártani egy alapos rendrakás sem. Szerencsére a barátok is szívesen segítenek Gézának, így gyorsan megy a munka.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 19. rész

Géza gólya a tavaszi nagytakarítás után megfázott. Nagyon rosszul érzi magát. Betegen fekszik az ágyban vastagon betakarózva. Fáj a torka, náthás, köhög, és lehet, hogy láza is van. Úgy döntött, hogy ideje felkeresni a doktort, mert úgy érzi, hogy ide orvos és orvosság kell. Kísérjük el tehát Gézát a rendelőbe.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 20. rész

Elérkezett a június, vele a nyári napforduló és Szent Iván éjszakája. Géza és barátai ezt a nagyon régi hagyományt felelevenítve egy nagy máglya körül ünnepelnek ezen a varázslatos éjszakán, ahol táncolnak, énekelnek, tüzet ugranak, és nagyon jól érzik magukat. Nézzük meg mi is, hogyan töltik az estét!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 5