Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 25. rész

Kint hóvihar tombol. Géza gólya a meleg szobában olvasgat és teázik. Ki-kinéz az ablakon, közben türelmetlenül várja, hogy elcsendesedjen végre a vihar. Szánkózni szeretne a friss, puha hóban. Lássuk hát, hogy megjavul-e annyira az idő, hogy Géza és barátai kimehessenek sportolni és játszani!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 24. rész

Géza gólya és barátai a karácsonyra készülnek. Segítsünk nekik! Készítsünk egy kis betlehemet a karácsonyfájuk alá. Aztán Robi rókát igazítsuk el a levélírásban, mert nagy igyekezetében néhány szót kifelejtett, majd siessünk a konyhába, ahol már illatozik a finom mézes és készülnek a mézeskalácsemberek.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 23. rész

Géza délután a könyvtárban megy. A legújabb Harry Potter-könyvet keresi, szeretné kikölcsönözni. A könytárban találkozik Hannával és Kevinnel. Hanna tündérmeséket keres, Kevin űrkutatásról szóló könyveket visz haza. Nézzünk be velük mi is a könyvtárba, hiszen rengeteg érdekesség vár ránk!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 22. rész

Egy esős októberi napon Géza gólya és barátai a Természettudományi Múzeumba látogatnak. Géza nagyon izgatott, alig várja, hogy lássa a dinoszauruszkiállítást. Persze a többi kiállítás is érdekli, akárcsak a barátait. Szóval gyerünk, és nézzük meg milyen érdekességeket tartogat számunkra a múzeum!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 21. rész

Hurrá! Az új tanévben újra indul Géza gólya angol iskolája. Akárcsak te, Géza barátai is minden reggel korán kelnek és indulnak tanulni. Sok-sok érdekesség vár rájuk az iskolában, Lindának, a medvének már órarendje is van. Lássuk hát, hogyan kezdődik a tanév Géza iskolájában, milyen tantárgyak vannak, mik a feladatok!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 20. rész

Elérkezett a június, vele a nyári napforduló és Szent Iván éjszakája. Géza és barátai ezt a nagyon régi hagyományt felelevenítve egy nagy máglya körül ünnepelnek ezen a varázslatos éjszakán, ahol táncolnak, énekelnek, tüzet ugranak, és nagyon jól érzik magukat. Nézzük meg mi is, hogyan töltik az estét!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 19. rész

Géza gólya a tavaszi nagytakarítás után megfázott. Nagyon rosszul érzi magát. Betegen fekszik az ágyban vastagon betakarózva. Fáj a torka, náthás, köhög, és lehet, hogy láza is van. Úgy döntött, hogy ideje felkeresni a doktort, mert úgy érzi, hogy ide orvos és orvosság kell. Kísérjük el tehát Gézát a rendelőbe.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 18. rész

Itt a tavasz és a tavaszi nagytakarítás ideje. Géza gólya házára bizony ráfér egy alapos nagytakarítás. Rengeteg a munka, mindent alaposan át kell tisztítani, porszívózni, port törölni, felmosni is kell és nem fog ártani egy alapos rendrakás sem. Szerencsére a barátok is szívesen segítenek Gézának, így gyorsan megy a munka.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 17. rész

Géza gólya házat vásárolt, és már be is költözött az új otthonába. Te is megnézheted a hálószobáját, a nappaliját, benne a kanapéval, a könyvespolccal és a rengeteg könyvvel. De Géza nem tudja, hová tegye a hintaszéket. Nézz körül Géza házában Te is, és segíts neki a berendezésében!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 16. rész

Géza gólya házat vásárolt. Az épület egy tágas telken áll. Könnyű felismerni, szép zöld kerítés veszi körül az udvart, ahol nő a gyep, a ház előtt pedig virágágyás is van. A barátai meglátogatták Gézát az új otthonában, hiszen ők is nagyon kíváncsiak voltak, hova is költözött Géza gólya. Nézzünk tehát körül mi is!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 4