Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 21. rész

Hurrá! Az új tanévben újra indul Géza gólya angol iskolája. Akárcsak te, Géza barátai is minden reggel korán kelnek és indulnak tanulni. Sok-sok érdekesség vár rájuk az iskolában, Lindának, a medvének már órarendje is van. Lássuk hát, hogyan kezdődik a tanév Géza iskolájában, milyen tantárgyak vannak, mik a feladatok!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 22. rész

Egy esős októberi napon Géza gólya és barátai a Természettudományi Múzeumba látogatnak. Géza nagyon izgatott, alig várja, hogy lássa a dinoszauruszkiállítást. Persze a többi kiállítás is érdekli, akárcsak a barátait. Szóval gyerünk, és nézzük meg milyen érdekességeket tartogat számunkra a múzeum!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 23. rész

Géza délután a könyvtárban megy. A legújabb Harry Potter-könyvet keresi, szeretné kikölcsönözni. A könytárban találkozik Hannával és Kevinnel. Hanna tündérmeséket keres, Kevin űrkutatásról szóló könyveket visz haza. Nézzünk be velük mi is a könyvtárba, hiszen rengeteg érdekesség vár ránk!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 24. rész

Géza gólya és barátai a karácsonyra készülnek. Segítsünk nekik! Készítsünk egy kis betlehemet a karácsonyfájuk alá. Aztán Robi rókát igazítsuk el a levélírásban, mert nagy igyekezetében néhány szót kifelejtett, majd siessünk a konyhába, ahol már illatozik a finom mézes és készülnek a mézeskalácsemberek.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 25. rész

Kint hóvihar tombol. Géza gólya a meleg szobában olvasgat és teázik. Ki-kinéz az ablakon, közben türelmetlenül várja, hogy elcsendesedjen végre a vihar. Szánkózni szeretne a friss, puha hóban. Lássuk hát, hogy megjavul-e annyira az idő, hogy Géza és barátai kimehessenek sportolni és játszani!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 26. rész

Géza a barátaival bevásárolni megy. Az áruház igazán hatalmas, parkolóházzal, liftekkel, mozgólépcsőkkel. Rengeteg üzlet van, lehet itt ruhát, cipőt, elektronikai cikkeket, játékot, kozmetikumot, de még bútort is vásárolni, így jó ideig eltart, amíg Gézáék végigjárják a boltokat. Gyerünk, kísérjük el őket az áruházba!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 27. rész

Te melyik állatot szereted a legjobban? Általában kutyát vagy cicát szokás ilyenkor mondani, de azért van, aki különlegesebb állatokat is tart az otthonában. Neked van háziállatod? Nézzünk körül Géza gólya barátainak kedvencei közt! Géza négylábú barátja, Max is köztük van. Gyerünk, keressük meg!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 28. rész

Itt a tavasz és hamarosan a húsvét is! Biztos te is nagyon várod már! Fessünk hímes tojást, készüljünk az ünnepre és segítsünk Emmának, mert a macska megint rossz volt és felborította a tojásokkal teli kosarát és a tojások sajnos összetörtek. De együtt talán össze tudjuk őket illeszteni és akkor mindenki örülni fog.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 29. rész

Kertészkedni jó! Ezt Géza gólya is tudja, ő is alig várja minden évben a tavaszt, hogy nekiláthasson a kerti munkáknak. Mostanra már a kertje szépen zöldell, hiszen Géza sokat dolgozott benne. Nézzük meg, hogy milyen szerszámai vannak Gézának és milyen növényeket termeszt, tehát hogy mi is nő a kertjében!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 30. rész

Géza gólya izgalmas könyvet olvasott a hajózásról. Nagyon érdekesnek találta a tengerészek életét, a hajók típusait és felszereléseit. Milyen nagyszerű dolog lehet hajóskapitánynak lenni! – ábrándozott Géza a könyv felett. Aztán a hétvégén csónakázni ment a barátaival a tóra. Lássuk, mi történt velük!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 5