Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 27. rész

Te melyik állatot szereted a legjobban? Általában kutyát vagy cicát szokás ilyenkor mondani, de azért van, aki különlegesebb állatokat is tart az otthonában. Neked van háziállatod? Nézzünk körül Géza gólya barátainak kedvencei közt! Géza négylábú barátja, Max is köztük van. Gyerünk, keressük meg!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 26. rész

Géza a barátaival bevásárolni megy. Az áruház igazán hatalmas, parkolóházzal, liftekkel, mozgólépcsőkkel. Rengeteg üzlet van, lehet itt ruhát, cipőt, elektronikai cikkeket, játékot, kozmetikumot, de még bútort is vásárolni, így jó ideig eltart, amíg Gézáék végigjárják a boltokat. Gyerünk, kísérjük el őket az áruházba!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 25. rész

Kint hóvihar tombol. Géza gólya a meleg szobában olvasgat és teázik. Ki-kinéz az ablakon, közben türelmetlenül várja, hogy elcsendesedjen végre a vihar. Szánkózni szeretne a friss, puha hóban. Lássuk hát, hogy megjavul-e annyira az idő, hogy Géza és barátai kimehessenek sportolni és játszani!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 24. rész

Géza gólya és barátai a karácsonyra készülnek. Segítsünk nekik! Készítsünk egy kis betlehemet a karácsonyfájuk alá. Aztán Robi rókát igazítsuk el a levélírásban, mert nagy igyekezetében néhány szót kifelejtett, majd siessünk a konyhába, ahol már illatozik a finom mézes és készülnek a mézeskalácsemberek.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 23. rész

Géza délután a könyvtárban megy. A legújabb Harry Potter-könyvet keresi, szeretné kikölcsönözni. A könytárban találkozik Hannával és Kevinnel. Hanna tündérmeséket keres, Kevin űrkutatásról szóló könyveket visz haza. Nézzünk be velük mi is a könyvtárba, hiszen rengeteg érdekesség vár ránk!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 22. rész

Egy esős októberi napon Géza gólya és barátai a Természettudományi Múzeumba látogatnak. Géza nagyon izgatott, alig várja, hogy lássa a dinoszauruszkiállítást. Persze a többi kiállítás is érdekli, akárcsak a barátait. Szóval gyerünk, és nézzük meg milyen érdekességeket tartogat számunkra a múzeum!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 21. rész

Hurrá! Az új tanévben újra indul Géza gólya angol iskolája. Akárcsak te, Géza barátai is minden reggel korán kelnek és indulnak tanulni. Sok-sok érdekesség vár rájuk az iskolában, Lindának, a medvének már órarendje is van. Lássuk hát, hogyan kezdődik a tanév Géza iskolájában, milyen tantárgyak vannak, mik a feladatok!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 20. rész

Elérkezett a június, vele a nyári napforduló és Szent Iván éjszakája. Géza és barátai ezt a nagyon régi hagyományt felelevenítve egy nagy máglya körül ünnepelnek ezen a varázslatos éjszakán, ahol táncolnak, énekelnek, tüzet ugranak, és nagyon jól érzik magukat. Nézzük meg mi is, hogyan töltik az estét!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 19. rész

Géza gólya a tavaszi nagytakarítás után megfázott. Nagyon rosszul érzi magát. Betegen fekszik az ágyban vastagon betakarózva. Fáj a torka, náthás, köhög, és lehet, hogy láza is van. Úgy döntött, hogy ideje felkeresni a doktort, mert úgy érzi, hogy ide orvos és orvosság kell. Kísérjük el tehát Gézát a rendelőbe.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 18. rész

Itt a tavasz és a tavaszi nagytakarítás ideje. Géza gólya házára bizony ráfér egy alapos nagytakarítás. Rengeteg a munka, mindent alaposan át kell tisztítani, porszívózni, port törölni, felmosni is kell és nem fog ártani egy alapos rendrakás sem. Szerencsére a barátok is szívesen segítenek Gézának, így gyorsan megy a munka.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 5