Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 15. rész

Géza gólya és barátai nagy izgalomban vannak. Délután színházba mennek. Géza már előkészítette a legszebb nagykendőjét. Linda medve egy csodás piros pulcsi mellett döntött a színházlátogatáshoz és a többiek is rendesen kiöltöztek. Vajon milyen darabot néznek meg? Tartsunk velük!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 14. rész

Géza gólya és barátai már nagyon várják a karácsonyt. A fenyőfára az idén Mikulás faluját készítik el mézeskalácsból. Lesz rajta minden, amit csak el tudsz képzelni! Rénszarvas dísz, csizma, szánkó, csengő, no és persze rengeteg cukorka és gyertya. A fa alá pedig bőségesen kerül ajándék is. Te mivel díszíted fel a karácsonyfádat?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 13. rész

Egy hűvös őszi napon Géza gólya és barátai a medve barlangjában találkoztak. Mindenki elhozta a kedvenc mesekönyvét, és míg a maci hársfateáját szürcsölgették, mindegyikből felolvastak egy izgalmas részletet. Neked melyik a kedvenc meséd, te melyik mesekönyvből olvasnál fel a barátaidnak?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 12. rész

Becsöngettek, kezdődik a tornaóra. Géza gólya barátai a tornateremben készülődnek, bemelegítenek. Mindenki szeretné megmutatni, mit tud, miben a legjobb. Van aki fociban, van aki a kosárra dobásban jó, egyesek kiváló tornászok, mások pedig remek atléták. Te mit szeretsz legjobban sportolni? 

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 11. rész

Véget ért a nyár, véget ért a vakáció. Ismét beköszöntött az ősz, kezdődik az új tanév Géza gólya angol iskolájában. Sok új ismeret, érdekesség, barátok és persze játék vár rád is, ha ismét figyelemmel követed Géza gólyának és kis barátainak a kalandjait. Tanulj tehát te is ismét angolul Gézával és barátaival! 

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 10. rész

Néhány nap és itt a vakáció! Géza gólya a barátaival a tengerhez készül. Nagyszerű dolog nyáron a tengerparton nyaralni! Pancsolni a vízben, búvárkodni, napozni, kagylót, tengeri csillagot gyűjteni, nagy kirándulásokat tenni! Vagy egyszerűen csak nézni a hullámokat és pihenni. Lássuk mit csinálnak Gézáék a tengerparton!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 9. rész

Géza gólya éléskamrája egyre üresebb. Itt az ideje egy nagybevásárlásnak. Nézzük mennyi és miféle finomság fog a bevásárlókosárba kerülni és közben azt is megtudhatjuk, hogy az egyes árucikkeket melyik részlegen találja meg nagycsőrű barátunk. Szóval gyerünk és kísérjük el Gézát és barátait az élelmiszerboltba!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 8. rész

Géza gólya a testrészekről magyaráz a barátainak. Milyen testrészeik vannak az állatoknak? Linda medve például a mancsával fogja meg a mézesbödönt, amikor mézet akar nyalogatni. Hát Emma kacsa, Robi róka, Kevin, a hód, vagy Alex, a nyúl és a többiek mivel fogják meg a dolgokat és milyen testrészeik vannak?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 7. rész

Nagyszerű dolog utazni! Géza gólya és barátai legszívesebben körbeutaznák a Földet, természetesen repülővel. Máris elkezdték a készülődést. Megbeszéltek egy találkozót a repülőtéren. Kevin már meg is érkezett, és limonádét iszik a váróteremben. De vajon hol maradnak a többiek?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 6. rész

Egy fagyos vasárnapi napon Géza gólya angol csoportja Robinál, a rókánál  találkozott. A lecke után Robi elővette a társasjátékokat, és kezdődött a szórakozás. Megannyi mókás és vidám dolog került elő. Volt dominó, kirakójáték, építőkocka, sakk, vasútmodell és még számos más érdekesség.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 4