Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 5. rész

Havas a domboldal, a tó jege is befagyott, csak úgy repkednek a mínuszok. Milyen jól lehet a hóban, fagyban játszani! Géza gólya is imádja a téli sportokat, de a legjobban talán jéghokizni szeret a többiekkel. Te melyik havas, téli időtöltést szereted a legjobban? A síelést, korcsolyázást, szánkózást, esetleg te is a korong kergetését?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 4. rész

Géza gólya és barátai együtt ünneplik a karácsonyt Lindánál a medvebarlangban. A kandallóban jól befűtöttek, lobog a tűz, a fa feldíszítve, az ajándékok előkészítve, a sütemények az asztalon és készül a finom vacsora is. A barátok nagyon várják már az estét, hogy átadhassák egymásnak az ajándékaikat.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 3. rész

Géza gólya vásárba megy a barátaival. Márton-napi vásár van náluk. A nagy sokadalomban mindenféle érdekeset látnak, esznek-isznak, vásárolnak és nagyon jól szórakoznak. Ha tehetnéd, és ott lehetnél velük, akkor Te mit vennél legszívesebben a vásárban? Nézzük, hogy miből lehet válogatni!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 2. rész

A nagy fűzfa árnyékaban az állatok számolni tanulnak. Géza gólya sorba rakja a táskákat, ceruzákat, könyveket, és az állatok mindent megszámolnak, miből mennyi van. Meddig tudnak számolni? Például hat vonalzót vagy akár kilenc faleveket is meg tudnak számolni? Hát te? És menne angolul is?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 1. rész

Az erdő és mező lakói angolul tanulnak Gézával, a gólyával. Géza világlátott madár, messzi vidékeket berepült már, látott nagy városokat, hallott sokféle furcsa nyelvet. A kertek alatt, egy fűzfa árnyékában tanítja a barátait. Vajon eredményes lesz a munkája? Hány állat szeretne megtanulni angolul Gézától?

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 4