Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 17. rész

Géza gólya házat vásárolt, és már be is költözött az új otthonába. Te is megnézheted a hálószobáját, a nappaliját, benne a kanapéval, a könyvespolccal és a rengeteg könyvvel. De Géza nem tudja, hová tegye a hintaszéket. Nézz körül Géza házában Te is, és segíts neki a berendezésében!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 16. rész

Géza gólya házat vásárolt. Az épület egy tágas telken áll. Könnyű felismerni, szép zöld kerítés veszi körül az udvart, ahol nő a gyep, a ház előtt pedig virágágyás is van. A barátai meglátogatták Gézát az új otthonában, hiszen ők is nagyon kíváncsiak voltak, hova is költözött Géza gólya. Nézzünk tehát körül mi is!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 15. rész

Géza gólya és barátai nagy izgalomban vannak. Délután színházba mennek. Géza már előkészítette a legszebb nagykendőjét. Linda medve egy csodás piros pulcsi mellett döntött a színházlátogatáshoz és a többiek is rendesen kiöltöztek. Vajon milyen darabot néznek meg? Tartsunk velük!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 14. rész

Géza gólya és barátai már nagyon várják a karácsonyt. A fenyőfára az idén Mikulás faluját készítik el mézeskalácsból. Lesz rajta minden, amit csak el tudsz képzelni! Rénszarvas dísz, csizma, szánkó, csengő, no és persze rengeteg cukorka és gyertya. A fa alá pedig bőségesen kerül ajándék is. Te mivel díszíted fel a karácsonyfádat?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 13. rész

Egy hűvös őszi napon Géza gólya és barátai a medve barlangjában találkoztak. Mindenki elhozta a kedvenc mesekönyvét, és míg a maci hársfateáját szürcsölgették, mindegyikből felolvastak egy izgalmas részletet. Neked melyik a kedvenc meséd, te melyik mesekönyvből olvasnál fel a barátaidnak?

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 12. rész

Becsöngettek, kezdődik a tornaóra. Géza gólya barátai a tornateremben készülődnek, bemelegítenek. Mindenki szeretné megmutatni, mit tud, miben a legjobb. Van aki fociban, van aki a kosárra dobásban jó, egyesek kiváló tornászok, mások pedig remek atléták. Te mit szeretsz legjobban sportolni? 

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 11. rész

Véget ért a nyár, véget ért a vakáció. Ismét beköszöntött az ősz, kezdődik az új tanév Géza gólya angol iskolájában. Sok új ismeret, érdekesség, barátok és persze játék vár rád is, ha ismét figyelemmel követed Géza gólyának és kis barátainak a kalandjait. Tanulj tehát te is ismét angolul Gézával és barátaival! 

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 10. rész

Néhány nap és itt a vakáció! Géza gólya a barátaival a tengerhez készül. Nagyszerű dolog nyáron a tengerparton nyaralni! Pancsolni a vízben, búvárkodni, napozni, kagylót, tengeri csillagot gyűjteni, nagy kirándulásokat tenni! Vagy egyszerűen csak nézni a hullámokat és pihenni. Lássuk mit csinálnak Gézáék a tengerparton!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 9. rész

Géza gólya éléskamrája egyre üresebb. Itt az ideje egy nagybevásárlásnak. Nézzük mennyi és miféle finomság fog a bevásárlókosárba kerülni és közben azt is megtudhatjuk, hogy az egyes árucikkeket melyik részlegen találja meg nagycsőrű barátunk. Szóval gyerünk és kísérjük el Gézát és barátait az élelmiszerboltba!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 8. rész

Géza gólya a testrészekről magyaráz a barátainak. Milyen testrészeik vannak az állatoknak? Linda medve például a mancsával fogja meg a mézesbödönt, amikor mézet akar nyalogatni. Hát Emma kacsa, Robi róka, Kevin, a hód, vagy Alex, a nyúl és a többiek mivel fogják meg a dolgokat és milyen testrészeik vannak?

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 5