Angol lecke Géza gólyával
Angol lecke Géza gólyával 41. rész

Géza gólya angol iskolájában a tanítás izgalmas biológiaórával kezdődik. A lecke a dinoszauruszokról szól, ahol lesz szó mindenféle csontvázakról, meg őskori lábnyomokról, dinoszaurusztojásokról és még egy csomó fura, de nagyon érdekes dologról. Gyerünk, nézzünk be mi is erre a fantasztikus órára!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 42. rész

Géza gólya a konyhában sürög-forog. A polcok roskadoznak a mindenféle konyhai eszközöktől, edényektől, evőeszközöktől és alapanyagoktól. Az éléskamra és a hűtőszekrény meg tele van finomságokkal, amelyekből sokfajta jóízű ételt lehet főzni. De vajon ma mit készít vacsorára? Gyerünk, lessünk be hozzá!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 43. rész

Géza gólya kiváló angoltanár és nagyon tehetséges festő. Ma mi is ellátogatunk a műtermébe, és megtanulunk néhány hasznos dolgot Gézától a színekről, hiszen ez a rajzoláshoz, festéshez nagyon fontos. Megnézzük azt is, hogy milyen eszközei vannak Gézának, hogyan készíti képeit. Gyerünk, nézzünk be a műterembe!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 44. rész

Géza és barátai karácsonyi koncertre készülnek. A zenekarban Géza hegedül, néhányan pedig a kórusban énekelnek. Ismerkedjünk hát meg a zenekar, a zenészek és a hangszerek csodálatos világával. Irány a próbára, és lessük meg a zenekar tagjait, hogyan játszanak a gitáron, dobon, fuvolán és más hangszereken!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 45. rész

Géza gólya tanítványai egy szép téli verset tanulnak az angol órán. Te is megtanulhatod velük a hóemberről szóló költeményt, és néhány fogást arról, hogyan kell rímet faragni, verset írni, ha benézel hozzájuk a tanítási idő alatt. Biztosan jó szórakozás lesz, szóval ne vesztegessük az időt, lessünk be az órára!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 46. rész

Ma elmaradt az óra Géza gólya angol iskolájában. Géza megfázott, és az ágyban tölti a napot. Pihennie kell, mert lázas, fájnak a tagjai és gyengének érzi magát. Reméljük, hogy hamar meggyógyul és újra jön iskolába De azért a látogatásunknak biztosan örülni fog, úgyhogy gyerünk, és nézzünk be hozzá kicsit!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 47. rész

Géza és barátai hétvégén a Mesterségek Ünnepén jártak. Látták a kovács és fazekas mester bemutatóját, és kemencében sült lángost is ettek. Persze ezen kívül még megnéztek egy csomó más érdekességet is, amit most neked is megmutatunk. Szóval gyerünk, és lássuk mivel töltötték barátaink a hétvégét!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 48. rész

Géza gólya New Yorkban tölti a húsvétot a rokonainál. A húsvéti locsolkodás New Yorkban nem szokás, viszont van helyette például tojásvadászat. A húsvéti nyúl sok csokitojást rejt el az udvaron, a gyerekek feladata, hogy megtalálják és összeszedjék valamennyit. A tojáskeresés a gyerekek kedvenc húsvéti időtöltése.

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 49. rész

Géza és barátai a hétvégén sok időt töltöttek a városi parkban. Hintáztak, labdáztak, csúszdáztak, hajtányoztak és nagyon jól érezték magukat. A parkban rengeteg pihenni vágyó volt. Mindenkinek jól esnek néha az ilyen aktívan töltött napok, nézzünk hát be mi is, látogassuk meg régi barátainkat!

Bővebben...
 
Angol lecke Géza gólyával 50. rész

Már csak néhány nap, és vége a tanévnek! Géza gólya nagyon várja a vakációt és vele a jól megérdemelt pihenését. Már elő is vette a nagy hátizsákját, amivel kempingezni, strandolni szokott. Eközben Linda nyári táborba készül és azon gondolkozik, hogy mit vigyen magával, mit pakoljon a bőröndjébe.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 5