Balla Margit: Bibi és Kifli kutya
Bibi és Kifli kutya 4. rész - A karácsonyi meglepetés

 

– Kifli, mit kérsz karácsonyra? – szólt Bibi a kutyájához egy decemberi reggelen.

– Virslit kérek! – vágta rá rögtön Kifli kutya, aki mindig a legjobbra gondol. Bibit ez a válasz kicsit meglepte, az igazat megvallva kicsit sértette is.

Bővebben...
 
Bibi és Kifli kutya 3. rész - A köd

 

Sötét volt. Csörgött a vekker, ám Bibinek nagyon, de nagyon nehezére esett kimászni az ágyból. Nem azért, mintha hideg lett volna a szobában, nem. A sötét miatt. Pontosabban azért, mert még sötét volt, és Kifli nem kezdte el a szokásos reggeli nyújtózkodós-mocorgós ébredési szertartását. Mélyen aludt. Még horkolt is, bizony!

Bővebben...
 
Bibi és Kifli kutya 2. rész - A piacon

 

Bibi és Kifli kutya egy októberi reggelen szokásos sétájára indult. Amint kiléptek a házból, majdnem fellökte őket egy arra siető úr az aktatáskájával. Az úr mögött egy kisasszony rohant a buszmegálló irányába kopogós sarkú cipőben, aztán két rózsaszín iskolatáskás ikerlány következett loholva, azok mögött egy anyuka szedte fürgén a lábát gyerekkocsit tolva, s mögötte a kisfia egy nagy barna kutyát vonszolva.

Bővebben...
 
Bibi és Kifli kutya 1. rész - A világkörüli út

 

Kifli kutya szépen, nyugodtan ült a fotelban, és Bibit figyelte. Bibinek úgy tűnt, ez a kutya még sosem látott nyolcéves kislányt, főleg nem kétcopfosat, azért nézi őt annyira. Ami azt illeti, még ő sem látott nyolchetes kiskutyát, főleg skót juhászt nem.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2