Beszélgessünk angolul!
Afterschool Activities

 

Vége a tanításnak, kezdődnek a délutáni foglalkozások. Péter a focipályára, Lea a zongoraórára siet, Tóbi pedig alig várja, hogy találkozhasson a barátaival a színjátszókörben. Lessünk be hozzájuk, és nézzük meg, hogyan töltik a délutánt!

Bővebben...
 
Fall Fruits

 

Véget ért a betakarítás, a kamra tele van a télire eltett sok gyümölccsel, finom befőttel és lekvárral. Hűvösre fordul az idő, a szekrényből előkerül a pulóver és a sapka. A fagyizó is lassan bezár. A gyerekek persze nem mulasztják el az utolsó alkalmat egy jó fagyizásra.

Bővebben...
 
First Day of School

 

Itt a szeptember, kezdődik az iskola. Az elsősöknek is becsengettek, a kisdiákok ismerkednek az új környezettel. Lessünk be mi a tanterembe, ahol a tanítónéni éppen a gyerekeket üdvözli.

Bővebben...
 
Picnic in the Park

 

Ella és Tony piknikre hívta a barátait a parkba. A kosaruk tele van finomságokkal. Tony szendvicseket, Ella egy nagy adag limonádét készített. A barátok megérkeztek, kezdődhet a piknik!

Bővebben...
 
Car Trip

 

A Kelly család többnapos autós kirándulásra indult. Az út hosszú, időnként jó megállni, megpihenni egy kicsit. Ilyenkor előkerül a fényképezőgép és persze Alex és Isabel hátizsákjából a gyerekek kedvence, a sós perec is.

Bővebben...
 
In the Garden

 

Ugye milyen jó elropogtatni egy friss sárgarépát, zsenge borsószemeket kóstolgatni a kertben? A kerti munkák már megkezdődtek, de a termésre még várni kell. Látogassunk el Tom és Ben kertjébe! Szükségük van a segítségre!

Bővebben...
 
Let's play Outdoors

 

Szép, napos az idő, lehet a szabadban játszani. Elő a garázsból a biciklivel! Hol az ugrókötél? A bújócskához, fogócskához nem is kell más, csak néhány jó barát.

Bővebben...
 
My Dollhouse

 

A hideg napokon bizony jó a meleg szobában játszani. De mit? A fiúk talán mondjuk egy villanyvasúttal, a lányok egy babaház lakóival töltik szívesen a téli délutánt.

Bővebben...
 
Clothing

 

Szilvia mindig gondosan megválasztja, hogy milyen ruhát vesz fel. Ügyel a színek összhangjára és arra is, hogy az alkalomhoz megfelelően öltözködjön. Testvérét, Petit nem érdekli a divat, a kényelmes ruhát szereti. Kedvence egy régi kék melegítő.

Bővebben...
 
Christmas

 

Anita és Tomi New Yorkban tölti a karácsonyt. Szenteste lefekvés előtt egy bögre tejet és ropogós répát tesznek az ajtó elé. Kis frissítővel szeretnének kedveskedni a Télapónak és a rénszarvasainak. Errefelé éjjel jár a Télapó. A rénszarvasok húzta szán megáll a ház fölött, Télapó a kéményen keresztül besurran a házba, és észrevétlenül lerakja a fa alá a várva várt ajándékokat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4