Beszélgessünk angolul!
Picnic in the Park

 

Ella és Tony piknikre hívta a barátait a parkba. A kosaruk tele van finomságokkal. Tony szendvicseket, Ella egy nagy adag limonádét készített. A barátok megérkeztek, kezdődhet a piknik!

Bővebben...
 
Car Trip

 

A Kelly család többnapos autós kirándulásra indult. Az út hosszú, időnként jó megállni, megpihenni egy kicsit. Ilyenkor előkerül a fényképezőgép és persze Alex és Isabel hátizsákjából a gyerekek kedvence, a sós perec is.

Bővebben...
 
In the Garden

 

Ugye milyen jó elropogtatni egy friss sárgarépát, zsenge borsószemeket kóstolgatni a kertben? A kerti munkák már megkezdődtek, de a termésre még várni kell. Látogassunk el Tom és Ben kertjébe! Szükségük van a segítségre!

Bővebben...
 
Let's play Outdoors

 

Szép, napos az idő, lehet a szabadban játszani. Elő a garázsból a biciklivel! Hol az ugrókötél? A bújócskához, fogócskához nem is kell más, csak néhány jó barát.

Bővebben...
 
My Dollhouse

 

A hideg napokon bizony jó a meleg szobában játszani. De mit? A fiúk talán mondjuk egy villanyvasúttal, a lányok egy babaház lakóival töltik szívesen a téli délutánt.

Bővebben...
 
Clothing

 

Szilvia mindig gondosan megválasztja, hogy milyen ruhát vesz fel. Ügyel a színek összhangjára és arra is, hogy az alkalomhoz megfelelően öltözködjön. Testvérét, Petit nem érdekli a divat, a kényelmes ruhát szereti. Kedvence egy régi kék melegítő.

Bővebben...
 
Christmas

 

Anita és Tomi New Yorkban tölti a karácsonyt. Szenteste lefekvés előtt egy bögre tejet és ropogós répát tesznek az ajtó elé. Kis frissítővel szeretnének kedveskedni a Télapónak és a rénszarvasainak. Errefelé éjjel jár a Télapó. A rénszarvasok húzta szán megáll a ház fölött, Télapó a kéményen keresztül besurran a házba, és észrevétlenül lerakja a fa alá a várva várt ajándékokat.

Bővebben...
 
Weather

 

A rókacsalád ködös, borús reggelre ébredt. Rókamama a rádióban meghallgatja az időjárás-jelentést, aztán hasznos tanácsokkal látja el az iskolába induló gyerekeket. De mit mond Rókapapának?

Bővebben...
 
Autumn

 

Itt az ősz! Sok a munka ilyenkor a kertben. A gyerekek is segítenek. Sietni kell, mert holnapra szeles időt és esőt jelentettek a meteorológusok. Mit csinál Péter? Hát Mari?

Bővebben...
 
School begins

 

Reggel van, kezdődik a nap. A kismackó iskolába megy. Ma a hét napjairól fognak tanulni, majd órarendet készítenek. Nézzük hát, hogy milyen volt az első nap az iskolában.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3