Balla Margit: Cicúr és a többiek
Cicúr és a többiek 4. rész

 

Későre járt, a könyvtár már be volt zárva. Így Gréta elővette a kulcsát, kliccs-kluccs, és belépett az épületbe. A többiek utána. Elmentek a ruhatár, majd a recepció mellett, átvágtak egy könyvespolcokkal zsúfolt termen, aztán megálltak egy kicsiny ajtó előtt a terem végében.

Bővebben...
 
Cicúr és a többiek 3. rész

 

− Irány Grönland! – kiáltott fel Lulu szokatlanul lelkesen, majd a kis csapat élére állva mutatta az utat.

− Ezzel a busszal bemegyünk a városba, aztán átszállunk, villamos, metró, villamos, aztán még két busz és már kinn is vagyunk a reptéren. Négy átszállással öt nap múlva Grönlandon lehetünk. Nyugi, kicsit kényelmetlen lesz reptéri várókban aludni, de én már próbáltam, ki lehet bírni. És így a leggazdaságosabb! – magyarázta Lulu büszkén.

Bővebben...
 
Cicúr és a többiek 2. rész

 

Cicúr és Kifli csodálkozva néztek hol a gazdájukra, hol a vendégre, hol meg Lulu macskára, hátha valamelyikük szolgál valami magyarázattal. De Lulu szokás szerint lehunyt szemmel napozott az ablakpárkányon, a kutyák hát biztosak voltak benne, hogy az égvilágon semmiről nem tud.

Bővebben...
 
Cicúr és a többiek 1. rész

 

− A parkba mégy, Cicúr?

A kiskutya hátrafordult:

− Igen, jössz? − kérdezte a nála szemmel láthatóan nagyobb kutyát, a bátyját. Kifli, a bátyja bólintott, és elindultak a kertajtó felé.

Bővebben...