Kizárólag lányoknak!
Szaloncukor házilag

 

Sziasztok, lányok! A karácsony a legédesebb ünnep! A mézeskalácsból és a szaloncukorból nem lehet eleget enni, ráadásul az elkészítésük is gyerekjáték! A szaloncukorral magatok is próbálkozhattok. Ha sikerül, ezzel a finomsággal elkápráztattok mindenkit, csak aztán győzzétek gyártani! A sütő meg s tűzhely kezelését persze bízzátok felnőttre. Jó szórakozást!

Bővebben...
 
A színek üzenete

 

Sziasztok, lányok! Ködös, nyirkos, szürke hónapban járunk, az októberi tarkaságnak novemberben vége. Hát akkor most feledkezzünk el a novemberi szürkeségről, és beszéljünk a színekről! Nektek van kedvenc színetek? Jól áll, ha olyan színű ruhába öltöztök? És azt tudtátok, hogy minden színnek üzenete van?

Bővebben...
 
Halloween

 

Sziasztok, lányok! Félősek vagytok? Féltek a szellemektől, a múmiáktól vagy esetleg a pókoktól? Igen? Akkor október utolsó napja a tiétek! Nemcsak félnetek nem kell, hanem még élvezni is fogjátok ezt a napot.

Bővebben...
 
Egy új frizura

Sziasztok, lányok! Tudjátok, mi dobja fel igazán a szeptemberi iskolaévkezdést? Egy új frizura! Bemutatom nektek a legjobb frizurákat, amiket bátran viselhettek a suliban, akár még tornaórán is, mert nagyon könnyen rendben tarthatók és észbontóan cukik!

Bővebben...