Játszva finomat
A finom tízórai

 

A tízórai egy nap sem maradhat ki az étkezések sorából, hiszen fontos, hogy naponta többször és mindig inkább kevesebbet együnk. Persze az is fontos, hogy amit megeszünk, az finom és egészséges legyen. Ilyen a müzliszelet tízórai, ami úgy a legjobb, ha te magad készíted el.

Bővebben...
 
Forró italok a termoszból

 

Nagyszerű téli mulatság hógolyózni, szánkózni! Milyen jó sport a sízés meg korcsolyázás! De ha nincs hó és jég, akkor is lehet hatalmas sétákat tenni a közeli erdőben őzekre lesve. A hidegben jól átmelegít közben egy-egy korty forró ital a termoszból! Ne maradjon ki a hátizsákból!

Bővebben...
 
Szirup az igazi téli hangulathoz

 

A karácsony nem múlhat el mézeskalács nélkül. Biztosan te is segítesz majd anyunak vagy nagyinak az illatos sütemény elkészítésében. De ha nagyon szereted ezt a fűszeres Finomságot, a szirup változatával egyedül is könnyedén boldogulsz.

Bővebben...
 
Ha november, akkor sütőtök!

 

A hajnali fagyok már megcsípték a kertben, innentől fogva jó édes és fogyasztható. Zöldség és édesség egyszerre, de ami a legfontosabb, hogy nagyon egészséges. Ne hiányozzon az étlapodról!

Bővebben...
 
Gesztenyekehely és gesztenyegolyók

 

Tudtátok, hogy kétféle gesztenye van? Szelíd és vad. Vadgesztenyéből gesztenyeállatkákat készíthettek, a szelídet pedig megehetitek akár sütve, akár gesztenyepüréként.

Bővebben...
 
Szilvás pite és szőlős frissítő

 

Ki mondta, hogy az étellel nem szabad játszani? Ezen az oldalon csupa olyan finomságról lesz szó, amelyet magatok is játszva el tudtok készíteni. Mert majdnem annyira egyszerű, mint az elfogyasztásuk. Csak aztán győzzétek megenni!

Bővebben...