Lapozó
Igaz Dóra: Holnapra kutya bajod! - Doktormesék

 

Hogyan lehet legyőzni az icipici, de összevissza röpködő és gonoszkodó Influenza tündért? A doktor néni harcot hirdet ellene. Bezzeg meglepődnek a Kökörcsin utcai óvodások a Mackó csoportban, amikor varázsmező helyett csupán a szomszédos mosdóba vezeti őket a doktor néni.

Bővebben...
 
Játssz a múltban! - Árpád-házi királyok

 

Azt mondod, téged nem érdekel a múlt? Unalmas? Dehogy! Gondolj csak bele, amikor kicsi voltál, hogy szeretted a királyos meg a királylányos meséket, aztán meg a várakról, várurakról, lovagokról szóló történeteket.

Bővebben...
 
Betűvadászat

 

Nem egyszerű dolog az olvasás tudománya. A másodikosok és a harmadikosok biztosan emlékeznek még rá, milyen hosszú időbe telt, míg elsőben az összes betűvel megismerkedtek, hangokhoz, szavakhoz tudták kapcsolni őket, és elolvasták az első mondatot.

Bővebben...
 
May Szilvia, Pikler Éva, Nyáron nyaralunk, télen szerelünk

 

Jártatok már Imbusz mester műhelyében? Neeeem?!!! Azt tudjátok, hogy Imbusz mester a világ legjobb autószerelője, a műhelye pedig nemcsak szervíz, hanem roncstelep is, és itt őrzi a mester a világ legnagyobb autóalkatrész-gyűjteményét. Pudlimász, a háromlábú kutya a mester segédje.

Bővebben...
 
Kozári Dorka: Marcsi szeretetre vágyik

 

A Marcsi nagyon jó név egy kismacskának. Főleg egy olyan ágrólszakadt, jámbor kis jószágnak, mint a marcsis könyv fekete kiscicája. Az olyan kis bújósnak, amelyikből könnyen válhatna kóbor macska, mert sokan becsapják, kihasználják a jóságát. De Marcsiból mégsem lesz az.

Bővebben...
 
Fellinger Károly: Csigalépcső

 

Ebbe a könyvbe Karcsi bácsi legjobb verseit válogatta be a válogató és szerkesztő (aki különben maga is vers- és meseíró, és jól ismerjük mi, -sok is, Z. Németh István) – legalábbis azt gondolom, hogy a legjobbakat tette bele ebbe a kötetbe.

Bővebben...
 
Liane Schneider: Bori kempingezik

 

Boriról sokat olvashattál már.  Mindenfélét elmesél róla egy könyvsorozat.  Mi történt vele, amikor óvodába, aztán amikor iskolába ment, amikor kistestvére született, lovagolni, úszni, biciklizni, sütni tanult, fodrásznál járt, amikor kórházba került.

Bővebben...
 
Markus Majaluoma: Apa, irány a tenger!

 

Ez a könyv nagyon vicces. Biztosan te is sokat nevetsz majd olvasás közben.  A Rózsadombi család egy délutánjáról szól, amelyik egészen kalandosra sikerült. Történt ugyanis, hogy a gyerekek a munkából holtfáradtan hazatérő Apát rávették, vigye el őket valahová, hiszen megígérte.  Így mennek el a kikötőbe.

Bővebben...
 
Hitka Viktória - Gál László - D. Tóth Kriszta: Zinka és Hugó - A rejtélyes üzenet

 

Zinkával már találkozhattál. Ő az a kislány, akinek van egy hurkatestű kutyája, Simafül és egy varázsköpenye, amit az anyukájától kapott, amikor megszületett. A köpenyben az a varázslatos, hogy Zinka soha nem növi ki, és mindig segít neki a bajban.

Bővebben...
 
Sir Steve Stevenson: Agatha nyomoz - A rejtélyes bengáliai eset

 

Még egy rejtélyes eset! Ennek azonban egy igazi detektívnek készülő diák, Larry és a jövendő krimiírónő, Agatha ered a nyomába. A detektívképző iskolából, ahol Larry hivatására készül, üzenet érkezik: A Gangesz folyó partjánál, Indiában, Káli istennő templomából elraboltak egy roppant értékes kincset, a bengáliai gyöngyöt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 10