Tetőtől talpig
A 2023-as év divatja

 

Március a nagytakarítás és rendrakás hónapja. Itt az ideje, hogy átnézd a ruhatáradat, elajándékozd, amit már nem fogsz hordani, és beszerezz néhány nélkülözhetetlen darabot. A divattervezők pedig már azt is tudják, mi lesz ez a néhány nélkülözhetetlen darab az idén.

Bővebben...
 
Tél végén is színesen

 

Szürkék a reggelek? Szürke a délután, amikor a suliból hazamész? Szürke az egész nap még a hétvégén is? Jöhetne már a tavasz? Ha már nagyon hiányoznak a fények és a vidám tavaszi színek, legyél te magad színes! Öltözz tarka színekbe, és máris jobb kedvre derülsz! De vajon melyik szín áll jól neked?

Bővebben...
 
Télen is a szabadban

 

A karácsonyi szünetben sok bejglit és szaloncukrot ettél? Bizony azt jó lesz ellensúlyozni minél több mozgással. A szünetnek ugyan már vége, de még tart a tél, és nagyszerű dolog a friss, hideg levegőn ugrándozni a szabadban. Hát még ha szánkózni, korizni, síelni is lehet!

Bővebben...
 
Karácsonykor

 

Karácsonykor együtt ül a család az ünnepi asztalhoz, rokonokat látogatunk, templomba megyünk – ünnepelünk. De hogyan? Ünnepi díszbe öltöztetjük a lakást. És magunkat? Mit vegyünk fel, mibe öltözzünk karácsonykor?

Bővebben...
 
Rétegesen a hidegben

 

Ősszel a nyirkosság miatt gyakran hűvösebbnek érezzük a levegőt még annál is, mint amennyit a hőmérő mutat. Akár az iskolában a padban ücsörögve vagy otthon is. Hogy ne fázz, és ne érezd úgy, hogy elgémberedtek az ujjaid, okosan kell felöltöznöd.

Bővebben...
 
Szabadidő a szabadban

 

Októberben még akad néhány hétvége, amikor nem esik az eső, nem száll a köd, kicsit melegít még a napocska is, és kicsalogat a házból, hogy erdőn-mezőn barangolj. De az őszi napfény csalóka lehet, a túrákhoz okosan kell megválasztanod, hogy mit veszel magadra.

Bővebben...
 
A frizura

 

Nem a ruha teszi az embert, biztosan ismered a szólást. A belbecs számít, nem a külcsín, szokták mondani. Az ész a fontos, nem a haj, éneklik még a dalban is. Ez mind biztosan igaz, de akkor miért számít mégis, hogy mikor mit veszünk fel, hogy miben járunk például suliba, vagy hogyan áll a hajunk? Vágjunk most rendet ebben a kóctömegben, és nézzük meg együtt, mire érdemes odafigyelni és mire nem, amikor a külsőnkről van szó.

Bővebben...