Mozizó
A dzsungel könyve

 

Az indiai dzsungelben az állatok által felnevelt kisfiú történetét mindenki ismeri. Ha nem is olvasta Kipling regényét, színházban vagy filmen látta valamilyen feldolgozását.

Bővebben...
 
Robinson Crusoe

 

Robinson Crusoe történeténél nem kell kalandosabb. Egy lakatlan szigeten játszódik az óceán közepén, ahova a főhős hajótöröttként vetődik, majd 28 évet tölt el a hajóról megmentett kutyája, macskái és a sziget állatai társaságában. Később még Péntek csapódik majd a csapathoz.

Bővebben...
 
Breki, a békakirályfi 3D

 

A békák sem mind olyanok, mint a békák, köztük is vannak egészen furák. Például a kis Breki utálja a vizet, és néha azt gondolja magáról, hogy talán nem is béka ő, hanem ember. Méghozzá elvarázsolt királyfi.

Bővebben...
 
Nagyon vadon: Bolondos vadászidény

 

Folytatódik Boog, a medve, Elliot, a törött agancsú őz és Pind kalandos története a Timberline Nemzeti Parkan. A Nagy vadonnak a második része egy vadászidényről szól, amit egy állítólagos vérfarkas garázdálkodása miatt hirdet meg az egyik volt vadász.

Bővebben...
 
Száva - A szív harcosa 3D

 

Káprázatos film a Száva története. Gyönyörű képekben meséli el, hogyan szabadítja ki egy tízéves kisfiú az édesanyját és faluja népét a hiénák fogságából. A falu egykor a fehér farkasok védelme alatt állt. De az állatok az emberek ellen fordultak, ezért egy varázsló elátkozta őket.

Bővebben...
 
Hókirálynő 3D

 

Fagyos átok sújtja a világot, a gonosz Hókirálynő mindent és mindenkit jéggé fagyaszt. A hajók belefagytak a tengerbe, a városok téli álomba merültek, Vegard varázsló és felesége jégszoborrá dermedt.

Bővebben...
 
Dínó tesó

 

Mi lett volna, ha a dínók nem pusztulnak ki a Földön? Nagy kaland lenne biztosan dínók között élni! Ahogy Arlo, a hosszú nyakú dínó is nagy kalandba keveredik, amikor egy emberbarátra tesz szert.

Bővebben...
 
Hoppi mesék

 

A kis manók egy elzárt völgyben élnek, ahova csak egy vonat jár minden hétfőn. Ám ők mégsem szomorkodnak, nem is lustálkodnak. Fontos munkájuk van. Arról gondoskodnak, hogy a hétköznapok után ünnepek is legyenek a Földön.

Bővebben...
 
Agymanók

 

A manók, Derű, Bánat, Harag, Majré, Undor az éppen kamaszodni kezdő Riley agyában laknak. Ők segítik a kislányt, amikor a napi feladatokkal igyekszik megküzdeni az iskolában és otthon, a családban. Nincsenek könnyű helyzetben. Riley élete ugyanis fenekestül felborul, amikor édesapja új munkája miatt a békés kertvárosból San Franciscóba költözik a család.

Bővebben...
 
A kis herceg

 

A kis herceg történetét talán nincs is, aki ne ismerné.  A könyvet rengeteg nyelvre lefordították, a világ minden táján olvashatják a gyerekek. Most pedig rajzfilm is készült belőle. A film kicsit másként kezdődik mint a könyv.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 6