Mozizó
Dínó kaland 3D

 

Filmes időutazásunk nem a jövőbe, de még csak nem is a nagyapánk gyerekkorába visz bennünket, hanem abba a nagyon-nagyon régi korba, amelyikben még dínók éltek a földön.

Bővebben...
 
Shaun, a bárány

 

Jó dolog néha az unalom, de nem mindig. Shaun például gonoszkodni szokott unalmában. Mert mit lehet csinálni egy rendezett és szép tanyán, ahol juhászkutya gondoskodik a bárányok biztonságáról?!

Bővebben...
 
A 7. törpe

 

Ebben a filmben aztán tényleg mindenki itt van, aki számít, Hófehérke meg a hét törpe, Csipkerózsika, Piroska és a farkas, Csizmás kandúr, a Grimm-mesék összes jól ismert szereplője. A történet is ismerős, legalábbis külön-külön minden egyes darabja.

Bővebben...
 
Mázli a csodakutya

 

A tavalyi filmek közt ez kapta a legpocsékabb angol film díját. Nem is tudtad? Pedig ilyen díjat is osztanak a világban: a legpocsékabb film az évben. Hogy mért pont a Mázli volt tavaly a legrosszabb? Ezt viszont már én sem tudom, a zsűrit kéne megkérdezni. Talán mert túl egyszerű a története.

Bővebben...
 
Mancs

 

A film Mancsról, a világhírű magyar mentőkutyáról és sok más társáról szól. Mancs emberek százainak mentette meg az életét. Földrengések és más katasztrófák pusztításait követően gazdájával számtalan sikeres mentőakcióban vett részt.

Bővebben...
 
Asterix – Az istenek otthona

 

Bizony nehéz ellenállni a luxusnak, a fényűző életmódnak. Márpedig Julius Caesar, a rómaiak hadvezére éppen ilyesmivel akarja elcsábítani az utolsó ellenálló gall falu lakóit, amikor elhatározza, hogy a közelben megépíti a minden kényelemmel felszerelt istenek otthonát.

Bővebben...
 
Maja, a méhecske

 

Maja története nagyon régi.  A német gyerekeknek már az üknagyija is olvashatta gyerekkorában könyvben. Képregény, rajzfilm is készült belőle, és sok nyelvre lefordították.

Bővebben...
 
Doboztrollok

 

Sokak szerint rémisztőek ezek a trollok, mások aranyosaknak találják őket. Tény, hogy bűzös csatornákban laknak, a hátukon elhasznált kartondobozt viselnek, de semmi rosszat nem tesznek. Az csak legenda, hogy éjszakánként feljönnek a föld alól, és ellopják a gyerekeket meg a legfinomabb és legbüdösebb sajtokat.

Bővebben...
 
Volt egyszer egy erdő

 

Utazunk, méghozzá a trópusokra az őserdőkbe, ahol hatalmas fák nőnek. Ezek a fák maguk is nagy utazók. Óceánokat szelnek át, egyik földrészről vándorolnak a másikra. Harcosok módjára küzdenek, amint a magasba, a fény felé törnek az őserdőben, és még a felhőket is elcsábítják, magukhoz vonzzák az égről.

Bővebben...
 
Villám és a varázsló

 

Villám igazi kóbor macska. Hozzá illő a neve is. A város utcáit járja naphosszat, s amikor veszélyt érez, úgy eltűnik egy sikátorban, mint a villám. De nem ezért kapta a Villám nevet. Hanem, mert egyszer, amikor a vihar elől besurrant egy ódon házba, épp villámlott az ég.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 6