Mozizó
Visszatérés Óz birodalmába

 

Dorothy, a Bádogember, a Madárijesztő, Oroszlán és Totó kutya régi jó ismerőseink. Biztosan olvastál már utazásukról Óz birodalmában. Most rajzfilmen nézheted meg a folytatást. Dorothy ugyanis alighogy hazatér a csodás Smaragdvárosból, máris újra hívják őt.

Bővebben...
 
Amazónia 3D

 

Mit tehet egy kismajom, amelyik fogságban született, ám egyszer csak elődei igazi otthonában, az őserdőben találja magát, egyedül? Hosszú utazás vár rá, az biztos, míg megismerkedik a Föld legnagyobb esőerdőjének életével az Amazonas folyó mentén.

Bővebben...
 
Rio 2

 

Családi történet a Rio második része. Az első részben megismert két arapapagáj életét meséli tovább, akik  időközben családot alapítottak és három kis fiókájuk született. A szülők, Azúr és Csili egyszer csak elhatározzák, hogy elég volt a kényelmes városi életből  Rio de Janeiro egyik fájának kellemes lombkoronájában.

Bővebben...
 
Csodabogarak - Az elveszett hangyák völgye

 

Képzelj el egy filmet, amelyikben semmit sem beszélnek, de gyönyörűek benne a képek (igaziak, nem rajzoltak), a szereplők pedig borzasztóan viccesek. A katica meg a hangyák rajzolt figurák, ám a valóságos természetben szaladgálnak, igazi vad vizeken tutajoznak, valódi várat védenek. Egyszóval borzasztóan szórakoztató és persze gyönyörű az egész.

Bővebben...
 
A mogyoró-meló

 

Akik már látták a filmet, rajongtak érte. Igaz, olyanról is hallottam, aki unta. Pedig akcióban igazán gazdag ez az animáció. Bank-, park- meg rágcsaboltrablásról van benne szó. Grimbusz mókus betörni készül a nagyvárosban egy rágcsaboltba  ̶  azután, hogy a park egyetlen élelemforrása, egy nagy tölgyfa a mókus balul sikerült „parkrablása”  miatt felrobban, és mogyoró nélkül marad a sok rágcsáló télre.

Bővebben...
 
Jégvarázs

 

Óriási siker a mozikban. Pedig a film történetét mindenki előre ismerheti, hiszen az egy Andersen-mese. Igaz, a film lényegesen eltér tőle. Egy varázslat folytán a tél fogságába került királyság megszabadításáról szól. Anna hercegnő, a jószívű királylány indul útnak, hogy megtalálja nővérét, a Hókirálynőt, és véget vessenek a varázslatnak.

Bővebben...
 
Derült égből fasírt 2

 

A film első része egy ételeket gyártó csodagépről és feltalálójáról, a kis Flintről szólt. Arról, hogy Flint megunta a mindig egyforma halételeket, és olyan gépet szerkesztett, ami még az esőt is képes volt finom falatokká változtatni.

Bővebben...
 
Hópihe

 

A kis fehér majom története a valóságon alapul. Igazából is élt a barcelonai állatkertben egy hófehér gorilla. Az afrikai őserdőből került oda, és az állatkert sztárja volt. Különös bundájáért mindenki őt akarta látni, őt fényképezte.

Bővebben...
 
Hupikék törpikék 2 3D

 

Újra hupikékek a mozik, megjelentek bennük a törpikék. Elkészült a második része is a filmnek (és tervezik a harmadikat). Azt tudod, hogy már anyu, apu gyerekkorában is voltak törpök? Igaz, akkor még csak a tévében és rajzfilmen nézhették a gyerekek Aprajafalva lakóinak életét, és aggódhattak Törpapáért, Törpilláért meg a többi törpért.

Bővebben...
 
A zöld urai

A zöld urai

 

Ez a film nagyon izgalmas, tele van gyönyörű képekkel, és még vicces is. Egy titokzatos világról szól, amelyik az erdő mélyén rejtőzik.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 6