Mozizó
Lotte és a holdkő titka

Lotte és a holdkő titka

 

Lottét, a kíváncsi kutyalányt sok gyerek ismeri. Ez már a harmadik film, amelyik róla szól. Legtöbb rajongója persze Észtországban van, ahol a filmjei készülnek, de a magyar gyerekek is láthatták már őt a televízióban.

Bővebben...
 
Sammy nagy kalandja 2 3D

Sammy nagy kalandja 3D

 

Folytatódik a két teknőslegény kalandsorozata! Itt a második Sammy-film! Barátaink ezúttal épp az ifjúságot nevelgetik a tengeri élet ismeretére, amikor egy orvvadász elrabolja és eladja őket egy vízi show-nak. Innen indul a nagy kaland.

Bővebben...
 
Pi élete

Pi élete

 

Ez a film egy indiai kisfiú hihetelen történetét meséli el. Pi több mint kétszáz napon át  hánykolódott egy mentőcsónakban a Csendes-óceánon egy vérszomjas bengáli tigrissel összezárva.

Bővebben...
 
A Pingvinkirály 3D

A Pingvinkirály 3D

 

Jó lenne, ha sok gyerek látná ezt a filmet! Gyönyörű felvételek vannak benne a pingvinekről és jeges-fagyos hazájukról, egy Antarktiszhoz közeli szigetről. Rex, a fiatal királypingvin mutatja be szülőföldjét a nézőknek.

Bővebben...
 
Egyesült állatok

Egyesült állatok

 

Ne zavard meg a természetet! Ezt üzenik ebben a filmben az állatok az embereknek. Élőhelyükön, a szavannán a forró Afrikában ugyanis eltűnt a víz. Kiszáradtak a folyók és a patakok. Az állatok éheznek és szomjaznak. Az utolsó vízlelőhelyhez nehezen jutnak hozzá, mert azt a bölény- és orrszarvúcsordák őrzik.

Bővebben...
 
Égből pottyant Mikulás

Égből pottyant Mikulás

 

Ez a film is egy gyerekkönyvből készült. S ha már a Mikulásról szól – mert miről is szólna? –, története nem lehet meg varázslat nélkül. Főhőse az utolsó igazi Mikulás, Niklas Julebukk és egy kisfiú, Ben.

Bővebben...
 
Madagaszkár 3.

Madagaszkár 3.

 

Új rész készült a New York-i állatkertből Madagaszkárra szakadt állatokról. De micsoda rész! Vicces és nagyon szórakoztató, tele sok kalanddal.

Bővebben...
 
Tüskevár

Tüskevár

 

Erről a filmről sokat lehetne mesélni, pedig a történetet benne mindenki ismeri. Ki ne olvasta volna Fekete István Tüskevár című könyvét?! Melyik gyerek ne gondolt volna legalább egyszer az életben arra, hogy milyen jó is volna nyáron néhány hetet eltölteni egy nádasban a Kis-Balatonnál, akár Csikasszal, a pulikutyával, az öreg Matulával vagy Tutajossal és Bütyökkel, a két jóbaráttal!

Bővebben...
 
Merida, a bátor

Merida, a bátor

 

Hogy ki Merida? Hát persze! Királylány. Fergus király és Elinor királyné lánya Skóciában, azokban a régi időkben, amikor még íjjal és nyíllal vívták a csatákat a férfiak.

Bővebben...
 
Kalózok – A kétballábas banda 3D

Kalózok – A kétballábas banda

 

Kalóz Kapitány, a tenger réme igazából elégedett ember. Hű társaival jókat vacsorál, kényezteti elhízott papagáját (ami valójában egy dodó, vagyis Mauritius szigetének kipusztult madara). A baj csak az, hogy a kalóztársadalom rendszeresen meghirdeti Az Év Kalóza versenyt, s így kapitányunk sem ülhet békésen a babérjain, versenyezni és bizonyítani kényszerül.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 6