Mozizó
Lorax

Lorax

 

El tudsz képzelni olyan világot, amelyikben minden mű, még a természet is? Nos, ne erőltesd a fantáziádat, ebben a filmben minden gyönyörűen le van festve. A virágok és a fák úgy néznek ki, mint valami színes nyalókák.

Bővebben...
 
A párizsi mumus

A párizsi mumus

 

Hát elég fura ez a francia film! Januárban mutatták be a mozikban. A kritikák szerint ugyan nagy siker is lehet belőle, de az főleg a betétdaloknak lesz köszönhető. Mert a történet maga  meglehetősen meredek. Egy óriásbolháról szól, aki szerelmes lesz az egyik legnagyobb francia énekesnőbe. És hát ki tudna megkedvelni egy óriásbolha főszereplőt, még ha Zorrónak öltözik is, és sanzonénekes!

Bővebben...
 
Mindenki szereti a bálnákat

Mindenki szereti a bálnákat

 

A film igaz történeten alapul. Az északi sarkkörön egy bálnacsalád a jég fogságába esik. Korán jött a tél, és a hirtelen képződő jégtorlaszok a bálnákat elzárták a biztonságos vizektől, levegőt is csupán egy kis léken át tudtak venni. Ha időben nem érkezik segítség, odavesznek.

Bővebben...
 
Táncoló talpak 2.

Táncoló talpak 2.

 

Ebben a filmben aztán bőven van hó meg jég, hiszen a Déli-sarkon játszódik, az örök hó és jég meg a pingvinek birodalmában. Úgyhogy akinek hiányzott ezen a télen a hideg és a fehérség, az nézze meg ezt az animációt, hátha kárpótolja valamicskét, mert ebben aztán mindebből bőven van.

Bővebben...
 
Tintin kalandjai

Tintin kalandjai

 

Tintin, az ifjú újságíró kalandos útja során az egész világot bejárja, méghozzá őrült sebességgel. A történet szerint két egymással versengő csapat hajszolja egymást földön, vízen, levegőben valami csodás kincsek, egy rég elsüllyedt kalózhajó rakománya után kutatva.

Bővebben...
 
Karácsony Artúr

Karácsony Artúr

 

Karácsonykor minden gyerek rendben megkapja az ajándékát. Hogy miképp győzi Télapó egyetlen éjszaka alatt széthordani a renget csomagot? Nos, végre az is kiderül most ebből a filmből: katonás szervezéssel, több millió terepen dolgozó manó közreműködésével és egy szuperszonikus szán bevetésével. 

Bővebben...
 
Delfines kaland 3D

Delfines kaland 3D

 

A történet egy delfinről és egy kisfiúról, az ő igaz barátságukról szól. A kisfiú a tengerparton bóklászva egy sérült delfinre talált. A delfin belegabalyodott egy mélytengeri csapdába, amit a halászok a rákok számára tettek ki. A kisfiú megmenti az életét, a farokuszonyán azonban az orvosok sem tudnak segíteni, azt amputálni kell.

Bővebben...
 
A vadon kölykei 3D

A vadon kölykei 3D

 

Az állatkölyköknek is van már árvaházuk néhol a világban. Hiszen köztük is sok idejekorán elveszíti a szüleit. És ha gondoskodás nélkül marad, egyedül az állatkölyök is elpusztul.

Bővebben...
 
Babák - Az első év

Babák – Az első év

 

Van kistesód? És emlékszel, milyen volt, amikor még járni sem tudott? Először mindig csak feküdt a kiságyában. Gőgicsélt, tejet szopott, és folyvást a saját kezét nézegette. Aztán megtanult négykézláb mászni. Egyszer már állni is tudott. Egyéves kora körül lehetett, amikor egyedül lépegetni kezdett.

Bővebben...
 
Aranyhaj és a nagy gubanc

Aranyhaj és a nagy gubanc

 

A Disney legújabb rajzfilmje minden korosztály számára jó szórakozást ígér, hiszen az alkotók olyan elemekből építkeztek, amelyek szinte garantálják a sikert. Alapként adott volt egy klasszikus Grimm-tündérmese, ehhez kapcsolódik a remek látványt kínáló 3D technika és mindennek tetejébe rengeteg humor.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 6