KabócaSzia! Bemutatom új barátaimat, Tinát és Tobyt. Tőlük tanulok angolul. Tanulj Te is velünk!

   Tina és Toby

Kabóca

Szia! Tina és Toby most megmutatja neked, hogyan kell angolul bemutatkozni. Aztán felsorolják a színeket, és közben az is kiderül, milyen ruhák vannak a szekrényükben.

Tina és Toby

Kabóca

Szia! Örülök, hogy ma is eljöttél az Angol Egériskolába! Ugye, tudsz tízig számolni. Hát hogyne tudnál! Ha jól figyelsz, most angolul is megtanulhatsz. Segítenek a barátaink, Tina és Toby. Először azonban mondjunk valamit magunkról angolul.

 Tina és Toby

Kabóca

Szia! Ugye már elég jól tudsz számolni angolul? Hát akkor próbáld megszámolni, hány nap van még karácsonyig. Ha kevesebb mint tizenegy, biztosan sikerül. Ugye? Most megkérdezzük Tobytól, hogy hány éves.

Tina, Toby

Kabóca

Szia! Nálatok is hull a hó? Tina és Toby a téli szünetben sokat szánkózott, hógolyózott. Náluk volt elég hó. Most téged is megtanítanak néhány olyan dologra angolul, amelyek hasznosak lehetnek egy hideg téli napon.

Tina, Toby, sled

KabócaSzia! Te hol laksz? Melyik városban vagy faluban? Mielőtt válaszolnál, kérdezzük meg ezt angolul Tobytól is!

 

Tina, Toby

KabócaSzia! Játsszunk, együnk, tanuljunk angolul ma is Tinával és Tobyval!

 

Tina, Toby

KabócaTina, Toby és a barátaik ünnepelnek. Ma van Toby születésnapja.

 

Tina, Toby

Kabóca

Jó idő van. Tina és Toby a barátaikkal csónakázni mennek, aztán kertészkednek egy kicsit.

 

Tina, Toby

Kabóca

Szia! Közeledik a vakáció! Remélem, nyáron is lesz alkalmad gyakorolni az angolt. Nyaralás közben, valamelyik kiránduláson talán angol anyanyelvű gyerekekkel is találkozol. Sok sikert a barátkozáshoz!

 

Tina, Toby

1. oldal / 3